Horoscop Rac 2010

Rac  22 Iunie – 22 Iulie


Nativul zodiei Rac este secretos si dovedeste un caracter dominat de sensibilitate. Persoana nascuta sub semnul zodiacal al Racului isi protejeaza si adesea isi tainuieste foarte bine gandurile, dorintele, atat cele placute cat si cele neplacute Windows 7 activation. Este o persoana careia nu ii place sa dea din casa.

Isi poate disimula emotiile si trairile din aceeasi dorinta de a nu face public nimanui ceea ce simte. O persoana atat de sensibila si delicata nu poate fi decat insetata dupa amintiri si usor nostalgica. Astfel, celui nascut sub acest semn zodiacal ii este foarte greu sa isi pastreze stabilitatea mintala, fiind caracterizat indeosebi de emotivitate 공튀기기 다운로드. Racul va fi mereu aproape de cei pe care ii indrageste si ii stimeaza. Dinamismul nativilor le ofera posibilitatea de a se adapta usor oricarui mediu, oricarei persoane, oricarei cerinte. Sunt cameleonici si mereu in stare sa se fereasca de orice pericol.
Nu ai cum sa prinzi un Rac pe picior gresit, asa ca obisnuieste-te cu acest gand 텐센트 카트라이더 다운로드.
Confluenta dintre Marte si Venus ii fac pe nativii acestei zodii sa fie hiperactivi, plini de energie, mereu pe campul de lupta inca de la inceputul anului.
2010 este un an favorabil pentru socializare, legare de prietenii trainice, momente frumoase si atingerea de teluri.


Cariera si planuri financiare


Horoscopul carierei pe 2010 anunta cateva schimbari interesante, demne de luat in seama Windows 7 iso download. In ciuda avantului de energie nelimitata si entuziasm, persoanele nascute in zodia Racului tot mai poate intalni si cateva momente dificile in ceea ce priveste munca, in special, in timpul ultimului trimestru al Anului Nou. In primul trimestru al anului, cei care sunt in cautarea unor noi oprtunitati de munca, pot avea un pic mai multe sanse de reusita. Acestia pot resimti presiunea existenta in domeniul muncii chiar pe la mijlocul anului, in timp ce relatiile cu superiorii se pot altera spre sfarsitul anului jdk 1.5 64bit. Rezultatele din aceasta perioada a anului nu vor fi atat de favorabile racilor.

Tot pe la mijlocul anului se va inregistra o perioada numai buna pentru investitii si progres financiar. Este de asemenea o perioada foarte buna pentru bancheri si investitori care se vor descurca foarte bine, in special in al treilea trimestru al anului, cand oamenii au nevoie de sustinerea lor 5일의 마중 다운로드.
Primele 6 luni ale anului, vom vedea cum cei nascuti in zodia Racului vor deveni mai inovativi si creativi. Se pare ca stabilitatea va caracteriza si aceasta zodie. In orice caz, in Septembrie si Octombrie racii se dovedesc a fi foarte risipitori. Mai incet cu cheltuielile necugetate! La sfarsitul anului 2010 si inceputul anului 2011 vor aparea si rezultatele muncii de peste an wsl 다운로드. Finaciar, asta va fi cea mai prospera perioada a anului!Dragoste si  viata sociala


love1

Cei nascuti in zodia Racului vor intampina cateva probleme in relatia cu membrii familiei sau in casnicie. In special in lunile Aprilie si Iunie, aceste dificultati vor fi mai accentuate. Cu toate aceste mici discrepante, racii isi vor reveni pe parcurs, mai ales intre Octombrie si Decembrie cand stabilitatea va fi iarasi litera de lege Download the calligraphy font. Horoscopul pe 2010 arata ca relatiile dintre membrii familiei vor fi excelente cu toti aceia care se dovedesc a fi buni parteneri si camarazi pe cinste. Nativii necasatoriti au sansa de a-si gasi jumatatea cam pe la mijlocul anului, in timp ce altii, mai norocosi, isi vor pune pirostriile pe cap cam pe la sfarsitul anului Keep the bossed.


Educatie si vacanta


educatie

Oamenii cu educatie: cadre didactice, studenti, cercetatori si chiar oamenii de stiinta pot intampina diverse greutati in lunile aprilie si mai. Studentii vor fi acaparati de provocarile studiului in timp ce oamenii de stiinta se vor confrunta cu unele incercari in studiile lor de cercetare.
Pasiunea si ambitia ii vor face si pe unii, dar si pe ceilalti sa reuseasca in proiecte 소주한잔 다운로드. Pe la sfarsitul anului sunt posibile calatorii, pentru ca unii studenti vor avea posibilitatea sa paraseasca tara pentru a continua studiile superioare la un alt nivel.


Sanatate

healt
Se anunta un an linistit, lipsit de evenimente nedorite pentru raci. Asta nu inseamna ca cei nascuti sub acest semn zodiacal nu se vor imbolnavi deloc, dar problemele de sanatate nu vor fi atat de grave. Atentie in special la sistemul digestiv si la cel nervos, mai ales in linile Iulie si Octombrie. Unii vor avea parte de un An fara provocari, in timp ce altii se vor mai confrunta pe ici, pe colo cu cate vreo problema de sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *