Horoscop Taur 2010

Taur  20 Aprilie – 21 Mai

Persoanele care sunt nascute sub semnul zodiacal Taur au caracteristici extrem de particulare pentru orice semn zodiacal. Foarte incapatanati, practice, pragmatici si inteligenti, un Taur tipic este un monument de stabilitate si conformism. Acesti mamen pot atinge un nivel foarte inalt de succes datorita vointei si perseverentei. Toate aceste caracteristici ii fac fparte puternici si plini de energie. De asemenea, un Taur tipic Prat sa fie extrem de apropiat de persoanele din jurul sau; afectivitatea si loialitatea sunt doua cuvinte care definesc personalitatea unui Taur.
O alta calitatea a nativilor din Taur este abilitatea de a isi face prieteni extrem de usor. De fapt, aceste persoane au un cerc imens de prieteni cu care petrec foarte mult timp. Si fata de persoanele de sex opus, Taurii arata aceeasi afectivitate imensa. Taurii sunt persoane extrem de echilibrate care isi pot atinge scopurile in orice moment. Anul 2010 le va aduce atat momente bune cat si momente mai putin bune, mai ales in plan profesional.


Cariera si planuri financiare


banutiAnul 2010 este un an care poate aduce mari semne de intrebare in ceea ce privaste viata profesionala. Prima parte a anului nu va fi una extrem de favorabila pentru acei tauri care sunt in cautarea unei promovari. De asemenea, Taurii nu ar trebui sa se arunce in investitii financiare pentru ca perspectivele nu sunt foarte bune si acest lucru ar putea sa te afecteze inclusiv pe plan personal. Daca acest lucru se va intampla, Taurii vor depasi acest moment prin vointa si determinarea lor extraordinara.
Persoanele care lucreaza in publicitate si in divertisment pot avea un success imens in cariera. Pe scurt, a doua jumatate a anului va fi una mult mai buna pentru Tauri din punct de vedere financiar.


Dragoste si  viata sociala


love1

Dragostea, viata de familie si cea sociala poate fi un pic dezamagitoare pentru Tauri de-a lungul anului 2010. Pot aparea probleme foarte mari in viata de familie, in special in prima parte a anului, in timp ce a doua parte va fi destinata pentru rezolvarea acestora. Taurii vor gasi puterea de a trece peste toate aceste probleme si de a le transforma in elemente ce vor sfarsi in a le intari relatia. Nici viata sociala un este una extraordinara pentru Tauri in anul 2010 asa ca acestia trebuie sa fie extrem de atenti la persoanele din jurul lor.


Educatie si vacanta


educatieAnul 2010 va fi unul excelent pentru studenti sau persoanele angrenate intr-o munca de cercetare, mai ales in prima jumatate a anului.



Mari reusite din punct de vedere academic sau posibilitatea obtinerii unei burse sunt lucruri extrem de posibile in a doua jumatate a anului. Datorita inteligentei lor native, Taurii pot avea extrem de mult succes anul acesta. O calatorie este posibila la jumatatea anului.


Sanatate


healtDin punct de vedere al sanatatii, anul 2010 nu va fi unul extraordinar pentru Tauri. Probleme de sanatate ocazionale pot aparea in orice moment, in timp ce probleme cu inima sau stomacul pot afecta nativii acestei zodii in ultima parte a anului. De asemenea, Taurii trebuie sa fie atenti la accidente minore.