Adelina Brad: 800 de ani de la semnarea Magna Carta.

Anul 2015 a marcat 800 de ani de la semnarea Magna Carta. Cu aceasta ocazie, a avut loc la Bucuresti la finalul anului 2015, la Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, conferinta “Rule of Law and Magna Carta”, care s-a bucurat de prezenta Excelentei Sale, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei.
Conferinta a lansat bursa de excelenta “Magna Carta”, dedicata studentilor romani absolventi ai Facultatilor de Drept din intreaga tara. Anul acesta bursa a fost castigata de Lorena Dinca, sefa de promotie in 2015 a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Craiova. Ea va petrece o luna la Londra in cadrul unui stagiu de pregatire in Baroul englez.  Prima editie a bursei este sustinuta de catre casa de avocatura Stoica & Asociatii.
Conferinta de la Bucuresti a fost organizata de catre The Honourable Society of the Inner Temple, Londra, prin Adelina Brad, membru Inner Temple si avocat admis in Baroul Angliei, si Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
In cadrul conferinţei a fost prezentată publicului o copie a Magna Carta, donată apoi Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *