Andreea Păstîrnac s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității românești din Bulgaria

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității românești din Bulgaria, în timpul unei vizite de lucru în țara vecină, care s-a desfășurat de vineri până luni, informează un comunicat al ministerului transmis AGERPRES 피싱마스터 다운로드.

Cu această ocazie, ministrul a vizitat organizația “AVE”—Uniunea Etnicilor Români din Bulgaria, cu sediul în Vidin, unde copiii care urmează cursuri de limbă română în regim de clase pilot au prezentat un program artistic în limba română dotum ttf.

Condusă de către Ivo Gheorghiev, organizația promovează cultura, tradițiile și obiceiurile românești, prin programe sprijinite inclusiv de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, arată sursa citată minitab 14.

Totodată, demnitarul român a participat la de-a XVIII-a ediție a Festivalului Internațional folcloric al cântecului și dansului româno-vlah 2017, “Tradiții românești vii”, organizat în regiunea Vidin de Asociația Vlahilor din Bulgaria, condusă de Plamka Radoslavova 테크로맨서 다운로드. În cadrul festivalului, români din Bulgaria, Serbia și România au prezentat tradițiile, obiceiurile, dansurile și cântecele românești specifice regiunilor din care fac parte Unity 3D.

În contextul vizitei, a avut loc o întrevedere cu autoritățile locale din Vidin, în cadrul căreia părțile au discutat modalități de promovare și păstrare a patrimoniului cultural și lingvistic specific celor două comunități etnice gangstar 4.

Mai multe detalii pe pagina DiasporaLive.ro…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *