Andreea Paul: Cer dezbaterea și adoptarea legilor cotelor de gen în procedură de urgență parlamentară

“Pachetul acestei reforme a clasei politice conține două legi, prin care introducem criteriul reprezentării fiecărui gen a cel puțin 30% din candidați pe listele electorale la alegerile locale și parlamentare Download Diablo 3 for free. Acest pachet de legi este semnat de peste 150 de parlamentari din toate partidele politice. Cele mai mari două partide politice, PNL și PSD, și-au anunțat public susținerea acestui principiu de reprezentare politică prin lege” a declarat Andreea Paul pe blogul ei scratch programming.
“Când reușești într-un domeniu, politica nu face excepție, e bine să retrimiți liftul jos și să-ți dedici o bună parte din timpul tău pentru a ajuta alți tineri și alte doamne sa reușească Holly Motors download.
Suntem prea săraci ca să mai neglijăm jumătate din populația României. Acea jumătate mai educată, cu o pondere mult mai mare a studiilor superioare în științele guvernării 텍스북 2.2 다운로드. Am convingerea că dacă dăm putere femeilor, dăm putere educației și sănătății, dăm putere societății în ansamblul său, iar politica ar fi mai bună Novinson download.
Responsabilitatea deciziilor trebuie împărțită mai echilibrat între femei și bărbați, nu doar greutățile vieții. Cred că toată lumea e de acord că nimeni nu depășește contribuția femeilor la dezvoltarea societății exprimată în ore-muncă Pre-season renewal download. Dar contribuția româncelor la decizia publică locală și parlamentară este de sub 10%, sub jumătate din media mondială, chiar sub o treime din media europeană Insidious. Lumea întreagă a ridicat la Davos în ultimele zile problemele discrimiăarii de gen în economie și politica. La noi lucrurile mai grave sunt în zona politică Download Barcode 128.
Am militat pentru umanizarea politicii prin acest principiu al echilibrului de gen când eram cercetător la Academia Română neimplicată politic, când am devenit membră de partid, cu atât mai mult azi, ca deputat cu rol de inițiator de legi și ca Prim-Vicepreședinte al PNL” a mai spus Andreea hy 헤드 라인 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *