Sejururi în România şi străinătate cu până la 20% mai ieftine, la Târgul de turism Vacanţa

Vizitatorii Târgului de turism Vacanţa – Constanţa 2013, manifestare la a doua ediţie care se desfăşoară în perioada 17-19 mai, vor putea beneficia de reduceri de cel mult 20% pentru pachete de vacanţă în ţară şi străinătate, ce includ sejururi la munte, la mare, în Delta Dunării, croaziere, excursii la Disneyland, vacanţe exotice, pachete „all inclusive”, oferte SPA şi balneo 포켓몬 소울실버 다운로드.

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, Mihai Daraban, a precizat, într-o conferinţă de presă, că ofertele vor fi prezentate de reprezentanţi ai peste 30 de agenţii de turism, tour operatori, hoteluri, pensiuni, asociaţii de promovare turistică, pe o suprafaţă expoziţională de circa 200 de metri pătraţi, în cadrul unui Mall din Constanţa 슈퍼 마리오 효과음 다운로드. Traficul estimat este de 5.000 – 10.000 de vizitatori pe zi.

„Constanţa s-a transformat uşor, uşor într-un centru expoziţional de renume”, apreciază preşedintele CCINA Download the bug version of the car together.

Potrivit preşedintei Asociaţiei Litoral

– Delta Dunării (ALDD), Corina Martin, în cadrul târgului se vor desfăşura programe folclorice reprezentative pentru diversele destinaţii turistice, dar şi momente artistice de cafe-concert, programe pentru copii, demonstraţii sportive 익스플로러 11 한글 다운로드.

Reprezentanta ALDD susţine că pe piaţa românească de turism concurenţa trebuie să fie crescută.

„Destinaţiile româneşti trebuie să intre în concurenţă unele cu celelalte, trebuie să ne batem pe piaţa turistică în primul rând a românilor pentru că ea este practic procentul cel mai mare din circulaţia turistică totală din România friends script. Avem prea puţini străini în continuare, din păcate”, a menţionat Corina Martin.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) Sud – Est, Aurelian Marin, a spus că târgul de turism organizat la Constanţa ar trebui să devină o manifestare „permanentă”, organizată de două ori pe an, primăvara şi toamna Type mp3 download.

„Târgul era mai mult decât aşteptat şi cea mai bună dovadă a acestui fapt este participarea impresionantă. Dincolo de numărul de participanţi trebuie să avem în vedere că expozanţi sunt principalii ofertanţi de turism din România bluesoleil 10 다운로드. Sunt cele mai mari firme de turism din România care oferă practic întreaga gamă de servicii turistice, începând cu pachete standardizate, până la pachete la cerere, croaziere, destinaţii exotice, orice serviciu turistic de pe lumea asta”, a afirmat reprezentantul ANAT Sud-Est Pifa Hack download.

Din punctul de vedere al reprezentantului tour-operatorului german TUI în România, Ciprian Popescu, târgul este o consecinţă a importanţei pe care o are turismul 던전시즈 다운로드.

„De fapt, acest târg de turism nu este o iniţiativă, este o consecinţă a faptului că trebuia să-şi găsească şi turismul binemeritatul loc Download the battle game. Cam târziu din punctul nostru de vedere”, a spus Popescu.

Târgul de turism Vacanţa – Constanţa 2013 este organizat de CCINA şi ANAT, în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) prin ALDD.

sursa articol: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *