14 ani de București Mall – primul centru comercial modern din istoria României

București Mall, primul centru comercial modern deschis în România împlinește 14 ani de la deschidere 하이퍼스핀 다운로드. Septembrie 1999 a fost momentul în care shoppingul și distracția din România au intrat într-o nouă eră, iar consumatorii români au avut acces la cumpărături la standarde internaționale 세인츠 로우 3 캐릭터 다운로드.

În urmă cu 14 ani, Papa Ioan Paul al II-lea vizita România, Gabriela Szabo a primit titlul de atletă mondială a anului, tot atunci a avut loc eclipsa totală de Soare vizibilă în România 나바론요새 다운로드.

În luna septembrie 1999, s-a deschis în România București Mall, primul centru comercial modern, o alternativă complet nouă ce oferea consumatorului român posibilitatea de a-și face toate cumpărăturile și de a se distra într-un singur loc, într-o atmosferă spațioasă și modernă 한컴 오피스 2014 vp 다운로드.

Pe parcursul lunii septembrie, București Mall le-a oferit vizitatorilor numeroase surprize aniversare: concursuri, reduceri, concert, expoziție foto, aplicație de Facebook în cadrul unei campanii cu un aer retro pe care am intitulat-o „Mall-ancholia” Download the chrome installation file.

”București Mall este primul mall din România care, după 14 ani de experiență, a traversat cu brio perioada de început a pieței shopping-ului modern 리그오브 레전드 다운로드. Astăzi suntem pregătiți și dedicați să ridicăm ștafeta la un alt nivel în care să satisfacem nevoile clienților secolului XXI”, a declarat Răzvan Gaiță, General Manager Anchor Grup 영화 모비딕 다운로드.

„București Mall a devenit, în cei 14 ani de activitate, unul dintre punctele de atracție cele mai importante din Sectorul 3 și chiar din Capitală 맥에서 플래시 다운로드. Prin calitatea și diversitatea ofertei sale de produse și de servicii, București Mall s-a impus pe o piață, care, în timp, a devenit tot mai diversă și mai competitivă 콩순이 다운로드. Ca primar, voi sprijini investițiile realizate în Sectorului 3, iar București Mall este, astăzi, una dintre cele mai reprezentative. Urez tuturor celor implicați în activitatea București Mall la mulți ani, cât mai multă energie și creativitate puse în beneficiul consumatorilor bucureșteni și, în mod special, al locuitorilor Sectorului 3”, a declarat Robert Sorin Negoiță, Primarul Sectorului 3 daum pot 동영상.

La momentul lansării, București Mall se întindea pe o suprafață de 31.500 metri pătrați, iar în 2007 spațiul mall-ului s-a extins cu 9.000 de metri pătrați. Astăzi, în București Mall sunt prezente peste 100 de branduri de renume din zona de fashion și entertaimment.

Planurile de viitor ale București Mall vizează o reinventare din punct de vedere a designului pentru a oferi o experiență îmbunătățită vizitatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *