20 lucruri pe care nu le stiai despre parul tau by Geta Voinea

  1. Firul de par este alcatuit din doua parti distincte: firul de par pe care il putem observa cu ochiul liber (si care este o substanta moarta alcatuita din proteine) si bulbul care se gaseste in interiorul scalpului, adica locul unde se produce  regenerarea 마이크로소프트 팀즈 다운로드.
  2. Firul de par este alcatuit din trei invelisuri: stratul medular (centru), cortex si cuticula. Cortexul este alcatuit din keratina si el ofera parului proprietatile fizice si mecanice precum elasticitatea sau buclele abap 엑셀.
  3. Cuticulele sunt celule suprapuse dispuse asemenea tiglelor unui acoperis in 6-10 straturi, iar ele sunt responsabile pentru felul in care arata parul kakaotalk pc version. Odata deteriorate acestea nu mai pot fi reparate.
  4. Cercetatorii au descoperit in cazul persoanelor cu par natural si care nu a fost vopsite niciodata,  un alt element – Stratul F – demontrand ca suprafata cuticulelor este acoperita cu un strat hidrofob cu rol de protectie care confera finetea si textura neteda firului de par full book of cnblue. Stratul F este indepartat definitiv in momentul in care folosesti prima data vopsea permanenta.

Citeste restul articolului aici 도화의 저택 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *