7 reguli de igienă pentru cei cu ten acneic

Acneea se numără printre afecțiunile care se pot manifesta la toate vârstele, nu numai în perioada pubertății 가디언즈 오브 갤럭시2 자막 다운로드. Dacă te numeri printre cei care se luptă constant cu ea, probabil că ai încercat deja nenumărate produse care ți-au promis că te vor scăpa de probleme 유진표 천년지기 다운로드. Iată câteva reguli de igienă care te vor ajuta în lupta împotriva acneei:

  1. Nu pune mâna pe față în timpul zilei, nu te scărpina, nu lăsa părul să atingă tenul – ține-l strâns la spate sau poartă o bentiță 네이버 나눔폰트 다운로드.
  1. Spală-te pe mâini de fiecare dată înainte să te machiezi și să te demachiezi.
  1. Evită produsele cosmetice prea agresive sau care conțin ingrediente iritante, precum alcool sau parfum McDonald's game. Acestea îl vor usca în exces, vor distruge bariera naturală de protecție a tenului, îl vor irita și vor agrava acneea. Este de preferat să le testezi înainte să le cumperi sau să achiziționezi mostre, pentru a vedea cum reacționează tenul tău la ele vmware workstation 10 다운로드.
  1. Curăță-te pe față și demachiază-te în fiecare seară cu un produs solubil în apă, adecvat tipului tău de ten, care să nu usuce pielea windows 8.1 pro iso. La final aplică o cremă hidratantă, mai ales în cazul în care obișnuiești să aplici produse anti-acneice. Dimineața reia rutina: spală-te pe față cu o soluție solubilă în apă, destinată tipului tău de ten, iar după aceea aplică o cremă de protecție solară Download Ani bread. Dacă ai tenul gras, este de preferat să nu folosești creme foarte emoliente, deoarece îl vor încărca și mai rău.
  1. După ce te-ai spălat pe față, nu o freca cu prosopul pentru a se usca, deoarece o vei irita mult mai tare putty로 파일 다운로드. Tamponeaz-o cu un prosop blând, pe care să-l folosești doar pe față, sau cu prosoape de hârtie (nu parfumate).
  1. Schimbă fața de pernă cu una curată cât mai des, de preferat săptămânal Lotus Notts.
  1. Nu te spăla pe față cu apă fierbinte, deoarece și aceasta este prea agresivă pentru ten și doar îl va irita.

Însă cel mai important lucru este să te duci la un control și să-ți faci toate analizele necesare, astfel încât un medic specializat să-ți prescrie tratamentul potrivit pentru problemele tale 안드로이드 비트맵 다운로드. Poți lua legătura cu dermatologii de la clinica Hilmi, de exemplu. Nu urma tratamente pe care le-ai descoperit online, pe forumuri, sau care ți-au fost recomandate de prietene. Acneea poate fi declanșată de numeroși factori sau combinații de factori, ce diferă de la om la om. Ceva ce funcționează foarte bine la una din prietenele tale este posibil să aibă efecte adverse în cazul tău.

Foto credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *