Tina Turner s-a casatorit din nou, la 73 de ani

Weekend-ul trecut, Tina Turner si omul de afaceri Erwin Bach si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii ce s-a dsefasurat in Elvetia 복면가왕 72회 다운로드.

La distanta de o saptamana dupa marele eveniment, artista a facut cateva marturisiri referitoare la nunta, ocazie cu care a imbracat o superba rochie Armani Download Adobe pdf Viewer.

La 73 de ani, Tina Turner s-a maritat pentru a doua oara. De aceasta data, Tina a ajuns la altar alaturi de omul de afaceri Erwin Bach, 57 de ani, cu care s-a cunoscut inca din anul 1985 아크 서바이벌 이볼브드 다운로드.

„Este fericirea aceea despre care oamenii vorbesc, atunci cand nu iti mai doresti nimic, cand poti in sfarsit sa respiri adanc si sa spui ca totul este bine Download apk editor pro. E absolut minunat”, a declarat legendara artista pentru revista Hello.

Tina Turner nu a optat pentru o rochie alba traditionala, ci pentru o tinuta glamour semnata Armani. Ea a marturisit ca s-a indragostit efectiv de aceasta rochie atunci cand a vazut-o pe catwalk in cadrul unui fashion show ce a avut loc in Beijing.

 

 

 

 

 

sursa: agentiadepresamondena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *