Afla care sunt noutatile toamnei de la Dior

In 2009, Dior a excelat in inovatie prin lansarea fondului de ten Nude, stabilind un nou trend Private Talk.  Precursorul acestui look nude legendar, Dior a reusit sa ridice arta unui ten cu aspect natural la un nivel de perfectiune fara precedent Download CadMas.

Trei ani mai tarziu, in 2012, Dior lanseaza New Nude, o noua inovatie importanta in domeniul machiajului, pentru o piele stralucitoare si naturala 유럽전쟁3 다운로드. Pielea, asemenea celor mai noi rochi din colectiile de moda, trebuie sa straluceasca de culoare, mai luminoasa si mai deschisa decat oricand.Experienta Dior backstage a dat nastere acestei noi game de fonduri de ten Diorskin Nude, care duce stralucirea pileii la un nou nivel 백트랙 다운로드.

Diorskin Nude isi continua expertiza in privinta obtinerii unui machiaj al pielii cu aspect cat mai natural, prin noile formule mai naturale ca niciodata, realizate din ingrediente care imita compozitia naturala a pileii si confera pentru prima data capacitatea de a straluci chiar si in lumina slaba a serii Twilight Struggle download.

Prin studierea atenta a componentelor pielii, laboratoarele Dior au reusit sa creeze o noua formula de fond de ten care sporeste stralucirea si frumusetea pielii Pokémon theater version. Acest fond de ten reprezinta o abordare cu totul noua a machiajului, care porneste de la pielea naturala , amplifcand frumusetea naturala a acesteia 히트맨 고 다운로드. Aceasta noua abordare da nastere unei noi formule, imbogatite cu ingrediente naturale originale care creeaza o piele ideala, pregatind tenul pentru o frumusete desavarsita Shadow Tactics. Noua tehnologie are la baza trei elemente cheie: pigmentii, agentul de omogenizare si apa, care actioneaza in perfecta armonie pentru a amplifica frumusetea naturala si stralucirea tenului mai mult decat oricand Stone of The Years.

In 2012, acest fluid lejer dobandeste un finish satinat subtil, care intra perfect in piele pentru a conferi o acoperire ideala a imperfectiunilor, fara a masca textura pielii Park Ji-yoon 8 house download. Acesta creeaza o stralucire naturala, pentru un ten cu efect nude. Pentru toate femeile care viseaza la o textura perfecta a pielii si un ten mai luminos, cautarea a luat sfarsit: acesta este produsul de care aveti nevoie.

Nude Compact: Cea mai naturala pudra compacta

Unic, nou si surprinzator, acest fond de ten pudra nu are rival. Este prima pudra compacta versatila care confera un grad ajustabil de acoperire, pastrand totodata stralucirea naturala a pielii, pentru un look nude garantat. In functie de rezultatul pe care il doriti, aceasta poate fi folosita pe post de pudra, sau de fond de ten. Cum? Datorita particulelor ultra-fine de pudra obtinute printr-un proces de dublu rafinare, precum si micro-perlele si pudra sidefata care sporeste stralucirea naturala a pielii.

In vreme ce pudrele clasice creeaza  un efect mat care este iluminat artificial de particule iridiscente, Nude Compact este unica, fiindca confera un finish natural si lejer. 

Nude Shimmer

Chintesenta machiajului backstage  pentru lumina relfetorarelor! Nude Shimmer este o pudra magica care contine un amestec subtil de micro-perllute, intr-o baza transparenta. Pudrat lejer pe cotunrul fetei, professional style, aceasta capteaza lumina si confera un efect umed, natural si stralucitor ;a care viseaza orice femeie. Nude Shimmer este produsul perfect original al gamei Nude 2012 pentru starlucirea pielii, vibrant, plin de viata si fix la moda.

Rouge Dior Nude

Dior Vernis Nude

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *