Afla ce obsesii estetice au vedetele de la Hollywood

Sunt iubite si invidiate, unele femei le adopta sitlul vestimentar, atitudinea, dietele, pana la cel mai mic detaliu file Sea. Insa celebritatile, caci despre ele vorbim, dezvolta de cele mai multe ori adevarate obsesii pentru felul in care arata. Fie ca discutam despre excesul de solar, exercitii fizice sau operatii estetice, vedetele sunt in multe cazuri exemple de „ASA NU” in revistele de profil download the c browser.

Putini stiu ca in spatele imaginii impecabile se ascund ore intregi de mers la sala, diete drastice si in cazuri extreme, bisturiul expertilor music on the public phone. Unele dintre vedete devin insa subiectul barfelor, iar sacrificiile materiale si timpul investit in aspectul fizic au din pacate rezultate contrare. Cu totii stim ca ce-i mult strica, insa celebritatile de fata nu vor sa renunte la obiceiurile proaste in materie de frumusete One-click download.

Paris Hilton este adepta solarului…in exces, dupa cum se vede si in imagini.

Madonna este recunoscuta pentru tonusul muscular, avand in vedere varsta sa python selenium files. Cu toate acestea, exercitiile fizice epuizante, musculatura mult prea dezvoltata au devenit pentru aceasta o adevarata obsesie, iar bratele sale musculoase ar putea oricand rivaliza cu cele ale unui culturist visio trial.

Victoria Beckham sau Gwyneth Paltrow sunt doar cateva dintre vedetele skinny recunoscute pentru dietele drastice la care recurg pentru a-si pastra silueta live broadcasts. Unele surse spun ca Victoria Beckham ar manca doar cinci guri din anumite alimente, pe zi, in timp ce Gwyneth Paltrow ar fi renuntat la oua, carne, sau lactate, supravietuind doar cu fructe, legume, alge, cereale şi diferite tipuri de seminţe – toate 100% naturale Get free to keynote. Din pacate insa, imaginile mediatizate in presa au repercusiuni dintre cele mai grave asupra femeilor din intreaga lume, multe dintre ele subapreciindu-se si ajungand la anorexie Samsung Kies.

Donatella Versace sau Cher se numara printre victimile facute de una dintre obsesiile contemporane: operatiile estetice for pill servers. Desi scopul acestora se presupune ca ar fi  acela de a depasi limitele in lupta pentru atingerea perfectiunii, in unele cazuri rezultatele sunt dezastruoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *