After Sun Balm de la L’Occitane

Din pacate pentru mine, am o piele extrem de sensibila four-week program. De aceea, trebuie sa am extrem de multa grija in legatura cu expunerea la soare. Totusi, chiar daca SPF-urile cremelor de plaja pe care le folosesc ar insuma infinitul, tot am nevoie de ceva dupa plaja pentru a nu mai avea acea senzatie de piele care te strange si te ustura 해외 잡지 다운로드. O prietena mi-a recomandat After Sun Balm de la L’Occitane asa ca m-am conformat si mi-am cumparat produsul minune.

Fabricat in Brazilia, acest balsam contine unt vegetal de Cupuacu, arbore care creste in Para windows 10 service pack. Capabil sa absoarba de 4 ori volumul sau in apa, Cupuacu este ingredientul ideal pentru a hidrata intens si sa regenereze pielea dupa expunerea la soare 오래된 노래 다운로드.

Zis si facut! Am stat eu linistita la plaja si bineinteles am ajuns la punctul in care pielea imi ramasese mica si imi dadea semnale puternice ca ar avea nevoie de putina hidratare wkwebview 파일 다운로드. Asa ca m-am cremuit cu After Sun Balm peste tot (ai acceptul oftalmologului sa il folosesti inclusiv pe fata). O sa simti imediat o senzatie de racoare si in plus, ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum, chiar si roseata pielii incepe sa dispara incet 입사지원서 양식 무료 다운로드. Pentru mine a functionat de minune si pentru prima data am reusit sa ma bucur de soare fara un pic de suferinta dupa.

Un mic truc: pentru a avea un efect si mai puternic, pastreaza recipientul in frigider. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *