Alege crema anti-rid potrivită în armonie cu tenul tău cu gama NIVEA Q10 Plus

Tinereţea fără bătrâneţe a rămas doar în poveştile cu Ilene Cosânzene, pentru că odată cu trecerea timpului oglinda-oglinjoară arată tot ceea ce în tinereţe nu credeai că ţi se va întâmpla ţie.Căci ridurile nu iartă niciun tip de ten, iar lupta împotriva lor devine din ce în ce mai grea.

Ajutorul vine de la gama NIVEA Q10 Plus, cu o formulă în armonie cu pielea ta, care reduce vizibil ridurile şi previne apariţia altora noi. Secretul constă în două ingrediente cheie, coenzima Q10 şi Creatina, substanţe active care se regăsesc în mod normal în piele. Odată cu vârsta, nivelul acestora scade, lăsând pielea fără energia necesară pentru a se regenera. Astfel, în timp, tenul este mai predispus la apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii.

Gama NIVEA Q10 Plus îţi oferă îngrijire în armonie cu tenul tău şi conţine trei tipuri deferite de cremă, pentru ca tu să o alegi pe cea care se potriveşte, fie că ai tenul normal, mixt sau obosit şi lipsit de energie – NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi, NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi pentru ten mixt şi NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi energizantă.

NIVEA Q10 Plus Gama de produse
NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi
Crema de zi Anti-rid NIVEA Q10 plus luptă eficient împotriva ridurilor şi ajută la prevenirea apariţiei altora noi. Formula îmbunătăţită cu 30% mai mulţi agenţi hidratanţi creşte cantitatea de Q10 şi Creatină proprii pielii şi previne apariţia ridurilor cauzate de razele solare datorită protecţiei eficiente UVA şi a SPF 15.
Ridurile sunt vizibil reduse, iar pielea este intens hidratată – pentru un ten mai tânăr, mai catifelat.

Preţ: 46,94 lei, 50ml

NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi pentru ten mixt
Crema de zi Anti-rid NIVEA Q10 plus pentru ten mixt reduce vizibil ridurile şi previne apariția altora noi. Are o formulă neuleioasă şi uşoară. Gelul-cremă cu extract de Alge minimizează porii prin formula special dezvoltată pentru tenul mixt şi luptă eficient impotriva ridurilor, din interior. Crema ajută la creşterea cantităţii de Q10 și Creatină proprii pielii şi previne apariţia ridurilor cauzate de razele solare datorită protecţiei eficiente UVA şi a SPF 15.
Ridurile sunt vizibil reduse, iar porii sunt minimizaţi, pentru un aspect uniform al tenului.

Preţ: 46,94 lei, 50ml

NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi energizantă
Crema de zi Anti-rid energizantă are o formulă hidratantă cu extract natural de fructe de Goji ce revitalizează tenul, reduce semnele oboselii şi luptă eficient împotriva ridurilor, din interior.
De asemenea, creşte cantitatea de Q10 și Creatină proprii pielii, prevenind apariția ridurilor cauzate de razele solare datorită protecţiei eficiente UVA/UVB şi a FPS 15.
Ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul se simte şi arată proaspăt şi radiant, ca după un somn odihnitor.

Preţ: 46,94 lei, 50ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *