Amintirile din sifonier. Ce comori ascunde mama?

Momentul in care umbli prin lucrurile mamei si dai peste o adevarata comoara…priceless drwtsn32 exe. Lucruri de acum 25 de ani, pe care pana de curand le consideram invechite, demodate, mi se par acum minunate. Imi aduc aminte cum mama mea imi spunea acum cativa ani ca moda va reveni si eu nu o intelegeam de ce pastra „vechituri” 뽀로로 슈퍼썰매 대모험 다운로드.

 

Nu aveam de unde sa stiu ca int-o buna zi o sa recunosc ” avea dreptate mama”, ca o sa ajung sa port „vechiturile” cu atata mandrie, iar mama o sa ma priveasca admirativ Boom Beach Download. „Este un sentiment pe care nu il poti descrie in cuvinte, pe care il vei experimenta doar atunci cand vei fi mama,” a spus ea. Fara a fi mama, am inteles despre ce este vorba: faptul de a-ti privi propria fiica imbracata in hainele care atrageau deopotriva aprecieri si invidii acum 20 de ani, de a da viata unor obiecte pe care se asternuse praful…toate acestea te intorc in timp mssql 2014 다운로드. Eu, odata cu ele, m-am intors in timp.

                                       

Mi-o imaginam pe mama imbracata cu aceeasi rochie, cu silueta de acum 20 de ani, ma intrebam ce pantofi asorta la ea, ce geanta, ce parfum lasa in urma ei, cati intorceau capul dupa ea si daca printre ei era si tata. Proband pe rand  fiecare din minunatiile descoperite, mi-am adus aminte de mine, mica, stand pe pat si privind imaginea mamei reflectata in oglinda 스타2 클라이언트 다운로드. Imi placea sa o privesc cum se machia, cum se aranja, indiferent de ocazie. Exaltam de bucurie cand ma lasa sa-i aleg tinuta, sau sa-i probez pantofii si nu se supara daca veneam la ea cu tocul intr-o mana si restul pantofului in cealalta 워크 카오스 다운로드. Mai rau imi parea mie, decat ei si trebuia sa treaca ceva timp pana sa ma iert si sa ma impac cu gandul ca am distrus pantofii pe care intentionam sa ii port peste ceva ani. Eram multumita de mine, atunci cand imi cerea sfaturile, sau se bucura ca am fost „mult mai inspirata decat ea” si am reusit sa asortez culorile intre ele 나의 소녀시대 한글 자막 다운로드. Faceam inventarul fiecarui parfum sau ruj, fiecarei margica in parte si imi spuneam ca „asa voi fi si eu cand voi fi mare”. Ea m-a invatat sa fiu cocheta, aranjata, sa nu ies niciodata din casa, pana nu imi place ce vad in oglinda 키위 닷컴 다운로드.

Cum comoara din dulapul mamei numara multe obiecte, m-am rezumat sa va prezint azi doar accesoriile, dar promit sa revin si cu hainute. Va propun in schimb sa faceti toate acest exercitiu, neaparat cu mama langa voi 올림푸스 마스터 다운로드.

To be contiuned…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *