Anca Lungu iti spune cum sa scapi de vinisoarele inestetice de pe picioare!

Venectaziile, cunoscute popular drept vinisoare inestetice, dau batai de cap tot mai multor femei, care se vad nevoite sa renunte la fusta sau rochia preferata pentru ca le este jena sa isi expuna picioarele 굿와이프 2회 다운로드. Cunoscutprezentatoare TV Anca Lungu a descoperit in cadrul Clinicii Fazzada secretul in combaterea acestei imperfectiuni si il impartaseste tuturor celor care isi doresc sa aiba o piele frumoasa si impecabila: laserul ultraperformant Sciton, care faciliteaza efectuarea unor proceduri cosmetice cu rezultate deosebite sony vegas pro 13!

“Stiam ca terapiile cu laser pot rezolva rapid si fara durere tot felul de probleme, asa ca am trecut cu incredere pragul clinicii Fazzada man who is not married yet. Am fost insa extrem de surprinsa sa constat ca rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedinta. Practic, in 20 de minute am scapat de mai bine de jumatate dintre acele mici vase de sange inestetice de pe picioare Marine Raising. A fost unul dintre cele mai rapide si eficiente tratamente medical estetice din cate am incercat vreodata”, a declarat Anca.

Astfel, ea a reusit sa elimine in doar cateva minute o parte din aceste vene dilatate si sparte care, pe langa disconfortul vizual, sunt de multe ori si dureroase pentru cele care le poarta 나랜디 3.8 다운로드. Ele apar ca urmare a mostenirii genetice, dar de multe ori sunt agravate de obiceiurile de viata nesanatoasa (sedentarism, fumat, program haotic de somn, stat prea mult in picioare etc.) 그랜드체이스 희망 다운로드.

Laserul Sciton, prietenul frumusetii

Laserul Sciton este folosit cu succes pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii, astfel incat frumusetea pe care ne-o dorim sa nu ramana doar un vis de neatins phpstorm.

Pentru tratarea venectaziilor, spre exemplu, este folosit Modulul ClearScan YAG™ al laserului Sciton, care utilizeaza o tehnologie, avansata, compatibila cu orice tip de piele chiar si cu cea bronzata 하모니 다운로드. Lungimea de unda de 1064 nm a razei laser produce o incalzire selectiva a venelor pentru un rezultat clinic excelent in lipsa oricarei senzatii de disconfort first in the Google Drive folder.

De asemenea, laserul este folosit pentru tratarea leziunilor vasculare atat de la nivelul fetei (pete maro provocate de  expunerea la soare, hemagioame, negi, acnee, rozacee) cat si din zona picioarelor (vene proeminente sau asa numitele „vene paianjen”) 원더우먼 영화 다운로드. Este important de spus ca se pot trata atat venele profunde, cat si superficiale, cele rosii dar si cele albastre, precum si groase sau subtiri, pe picioare sau pe fata.

Caracteristicile laserului Sciton

Laserul Sciton propune efectuarea unor tratamente personalizate in functie de tipul de piele al fiecarui pacient in parte, garantand cele mai rapide si mai sigure rezultate datorita a doua caracteristici ale sale: scanarea controlata de computer si interfata inteligenta.

Platforma dispune de cel mai puternic sistem de racire integrat, ce realizeaza un control precis al temperaturii suprafetei epiteliale. Sistem avansat de emitere a razei laser se realizeaza prin intermediul unui brat articulat ce permite emiterea acesteia continuu, fara a fi distorsionata.

Unde se poate efectua tratamentul?

Laserul Sciton este disponibil in Romania prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy, iar sedintele de tratament se pot realiza la Clinica Fazzada, clinica laser de reintinerire, care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser. De asemenea, aici  se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

http://fazzada.ro/https://www.facebook.com/FAZZADA.Clinica.Laser.de.Reintinerire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *