BEAUTY TREND: Extreme make-over pentru cei divortati!

Un numar record de oameni divortati aleg in ultima vreme sa isi „sarbatoreasca” sau sa isi planga separarea printr-o schimbare completa a imaginii 태블릿 윈도우 다운로드. Si nu este vorba despre coafura, make-up sau vreo garderoba noua, ci despre interventii chirurgicale realizate de cei mai dibaci dintre medicii esteticieni 극동방송 다운로드.

Un studiu realizat recent arata ca 26% din totalul oamenilor care apleaza la chirurgia estetica reprezinta femei proaspat divortate, iar un procent de 11% este format din domni recent divortati, ceea ce reprezinta o crestere fata de anii precedenti Game of Thrones Season 7 Episode 2.

Bineinteles, clinicile de infrumusetare profita din plin de acest nou trend, oferind pachete complete de servicii cu reduceri considerabile pentru divortati sightseeing train.

„Chirurgii plastici cu experienta au grija sa ii indrume pe cei care isi doresc sa apeleze la bisturiu din motive complet gresite”, a marturisit Dr Put down download. Brent Moelleken pentru Daily Mail.

Si totusi, acest trend este intr-o continua dezvoltare, iar asta se datoreaza in mare parte clinicilor de infrumusetare, care ofera interventii chirurgicale la nivelul fetei, sanilor si abdomenului, promitand o economisire de pana la 25% din pretul unor proceduri care in mod normal ar ajunge pana la 20.000 sau poate chiar 30.000 de dolari Legacy of the Void ost.

Avand in vedere starea emotionala nu tocmai stabila si vulnerabilitatea pacientilor proaspat divortati, ramane la aprecierea fiecaruia sa stabileasca daca aceste lucruri sunt sau nu… fair-play I'm proposing to download!

sursa articol: agentiadepresamondena.com

zp8497586rq