Bronzul la solar

Toate vrem sa aratam bronzate si tonifiate, mai ales pe timpul verii 자투라 다운로드. Problema este ca nu foarte multe dintre noi au posibilitatea sa se duca asa des la mare sau la piscina. Cel mai rapid mod de a te bronza artificial este solarul, dar parerile sunt impartite in ceea ce priveste riscurile acestei proceduri 전세 계약서 양식 다운로드. Ce face solarul atat de controversat?

In timpul unei sedinte de solar, esti expusa la radiatii U.V. (aceleasi radiatii care vin si din lumina soarelui) four-week program. Partizanii solarului spun ca expunerea controlata la raze U.V este chiar mai sigura chiar decat bronzul natural pentru ca la expunerea controlata la raze U.V razele sunt filtrate, in schimb la bronzul natural nimeni nu poate garanta ca razele soarelui sunt filtrate (din cauza subtierii stratului de ozon) 해외 잡지 다운로드. Cu toate acestea, studiile au aratat ca in afara de razele UV solarul emite si raze UVA si raze UVB care duc la cresterea riscului de aparitie a cancerului de piele windows 10 service pack. Expunerea constanta la solar aduce o imbatranire rapida a pielii. Razele UVB sunt mult mai “concentrate” decat cele UVA deci este neaparat nevoie sa fie folosita o crema impotriva razelor UVB 오래된 노래 다운로드.

In plus, ai grija sa nu faci mai mult de 10 şedinţe de bronzare în doua sau trei saptamani si sa respectati timpul de bronzare recomandat pentru tenul pe care il aveti wkwebview 파일 다운로드. Inainte de bronzare, indepartati machiajul si bijuteriile. Folositi doar lotiunile de bronzare special create pentru solar. Inchideti ochii in timpul sedintelor de bronzare si purtati intotdeauna ochelari de protectie 입사지원서 양식 무료 다운로드. Ingrijiti-va tenul inainte si dupa bronzare pentru ca bronzul dumneavoastra sa dureze mai mult.

Pretul este in jur de 1.5 RON/ min. Incepeti cu o durata mai mica la inceput, apoi mariti progresiv imHero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *