Campionatul mondial de fotbal 2010 la tv = Liber la Shopping in Mall

Intre 11 iunie si 11 iulie 2010 va avea loc Campionatul mondial de fotbal 2010 din Africa de Sud. Poate te intrebi de ce am tinut sa incep articolul asa. Nu pun la indoiala afectiunea genuina a femeilor pentru fenomenul numit fotbal, dar parca oricareia dintre noi ne sare un pic tandara cand vedem ca iubitul sau sotul nostru isi petrece toata seara lipit de ecranul televizorului urmarind mai degraba 22 de barbati alergand decat sa iasa cu tine la masa sau la o plimbare romantica in parc.

Totusi, exista o modalitate prin care sa intoarcem situatia in favoarea noastra. Doar ganditi-va! Trebuie sa ne gandim ca acum iubitii nostri ar face cam orice sa ne tina ocupate pentru a se uita in liniste la meci asa ca de ce sa nu profitam? Nimeni nu o sa mai strambe din nas la o excursie prelungita de shopping pentru ca ambele parti ies castigatoare – iubitii nostri se pot uita linistiti la meciuri in timp ce noi puteam sa luam linistite masina din garaj, cartea de credit din portofel si sa pornim la drum!

Shopping-ul in mall este unul dintre cele mai eficiente forme de iesit la cumparaturi. Avem toate magazinele noastre preferate reunite in acelasi loc, deci putem sa le explicam iubitilor nostri ca am invatat si noi notiuni din fotbal si ca o sa aplicam marcajul in zona pentru a ne eficientiza metoda. Reducerile ar putea sa contribuie la motivarea noastra, asa ca asteptam cu nerabdare ofertele din magazine.

Rezistenta fizica este un factor foarte important, atat in sport cat si in shopping. Trebuie sa rezistam la atatea magazine parcurse, atatea probe facute. Si din punct de vedere emotional, shopping-ul implica riscuri. Gandeste-te cat de dezamagita poti sa te simti daca nu iti gasesti numarul tau. Nu mai vorbim de situatia in care rochia de pe manechin nu vine la fel si pe tine, doar ca eu dau vina intotdeauna pe manechin pentru ca a trisat si a modificat rochia pe masurile lui.

Chiar daca mai e aproximativ o saptamana pana la inceperea Campionatului Mondial 2010, acesta nu este un motiv sa ne amanam sesiunea de shopping. Orice sportiv de performanta are nevoie de antrenament, nu? ­čÖé

Info util: Programul transmisiunilor TV –┬áCampionatul Mondial de Fotbal 2010

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *