Ce manichiură alegem vara aceasta

Dacă te-ai întrebat ce manichiură ar trebui să porţi vara aceasta, răspunsul este foarte simplu: cât mai colorată 윤재성 ytn 5분영어 다운로드! Pentru că, dacă toată iarna te-ai jucat cu tonuri de vişiniu, maro sau chiar cu negru, acum ai liber la cele mai aprinse culori! Însă discuţia nu se rezumă nu mai la culori, ci şi la stilul în care îţi poţi realiza manichiura 프레임워크 다운로드.

Dar să vedem detaliat ce tendinţe de manichiură există în vara aceasta:

Multe culori!

Acum, ai voie să îţi vopseşti unghiile colorat, chiar aprins p-chanmy friend. Poţi încerca verde fosforescent, dacă stilul îţi permite. Chiar şi galben sau portocaliu aprins, ori turcoaz extrem de puternic. Practic, dacă mergi la plajă, ori dacă nu ai o ţinută vestimentară ieşită din comun, îţi permiţi să experimentezi în privinţa nuanţelor 영화 스틸 다운로드. La mare căutare în acest sezon sunt şi unghiile albe, care au fost extreme de appreciate şi anul trecut.

Ce formă alegem?

Probabil că ai observat că din ce în ce mai multe femei aleg forma migdalată de unghie, numită şi lacrimă sau, pur şi simplu, ascuţită online version of Hancom Batter Practice. Dacă ştii că ai unghii tari şi că poţi să îngrijeşti acest model, îndrăzneşti să îl adopţi! Altfel, el nu se va potrivi unor unghii casante 전쟁의 대가들 다운로드. Poţi alege şi forma hexagonală de unghii sau să rămâi la clasicul model drept, care nu se va demoda niciodată. Practic, la acest capitol, preferinţele personale rămân cele mai importante Susspeck.

Ce facem dacă avem unghii prea mici?

Dacă ai unghii care nu pot creşte uşor, ori dacă sunt casante, se recomandă construcţia cu gel, care are o rezistenţă foarte mare pe unghii şi care poate fi întreţinută extreme de uşor, la salon snort 룰 다운로드. Gelul folosit, despre care poţi vedea mai multe şi pe nailshop.ro, are scopul de a asigura un înveliş protector unghiei tale, căreia îi poţi oferi orice model doreşti, fără să te temi că se va rupe prea uşor logitech g27 driver. De asemenea, un alt avantaj al construcţiei cu gel este că şi oja va rezista mult mai mult pe unghie, decât în mod normal.

Folosim sau nu modele Download Buzz Silver?

Desigur! Atâta vreme cât te reprezintă, poţi folosi aplicaţii şi modele pe unghiile tale. Dacă nu eşti prea curajoasă, foloseşte, pentru început, numai câteva accente discrete pe una sau două unghii. Dacă te obişnuieşti cu ele, poţi trece la următorul nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *