Centrul de Scafandri Constanta organizeaza cursuri gratuite pentru scufundari

Centrul de Scafandri Constanţa a organizat în Portul Tomis o bază temporară pentru scufundări deschisă publicului larg, pe tot parcursul lunii iulie Baidu Cloud offline download.

Ofiţerul de presă al Centrului de Scafandri, cpt. comandor Adrian Siea, a declarat pentru AGERPRES că şedinţele de iniţiere şi scufundare sunt gratuite fiind organizate în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 09, 00 – 13, 00 php source. ‘Activităţile din Portul Tomis sunt conexe concursului ‘Romanian Diving Award’ şi prin aceste lecţii gratuite de scufundare autonomă ne propunem să atragem către această profesie tinerii dar şi să încurajăm dezvoltarea scufundărilor recreaţionale pe litoral’ – a subliniat Siea subtitles for Man in Black International.

Singura condiţie pentru participarea la aceste cursuri este ca amatorii de scufundări să facă dovada că au împlinit deja vârsta de 14 ani 인스타그램 컴퓨터 다운로드.

Centrul de Scafandri, înfiinţată în anul 1976, la Constanţa, este autoritatea naţională în domeniul calificării scafandrilor şi lucrătorilor subacvatici din România fiind unica instituţie de brevetare a scafandrilor, acreditată în formarea şi atestarea personalului tehnic de asigurare a scufundărilor şi lucrărilor în imersiune novel award.

Competiţia Romanian Diving Award a debutat la 14 mai şi va fi încheiată la 1 octombrie, concursul adresându-se tuturor scafandrilor profesionişti şi recreaţionali din România, precum şi firmelor care activează în acest domeniu seven dwarfs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *