Coafuri pentru mirese 2010

Mai e un pic si soseste ziua cea mare. Toate pregatirile sunt puse la punct (nasi, biserica, restaurant, invitati, meniu…ce sa mai, o nebunie intreaga!), dar si tu printre o sumedenie de batai de cap reusesti sa te pui la punct: ti-ai ales o rochie de mireasa minunata, o pereche de pantofi la fel de superbi si mai ai un singur lucru de facut. Da, exact! Sa-ti alegi coafura din ziua nuntii, cam greu, tinand cont de multitudinea lor, dar deloc imposibil. In randurile urmatoare vei gasi cateva sugestii de coafuri pentru mirese 2010 pentru a-ti finisa intreg look-ul din ziua nuntii.

Felul in care arati in ziua nuntii este foarte important, de aceea vei tinde sa fii si mai pretentioasa in privinta alegerilor de tot tipul pe care le vei face, te vei analiza si reanaliza din cap pana in picioare poate de zece ori. Stim acest lucru si iti dam dreptate.

Tocmai de aceea te sfatuim ca si coafura pe care o alegi pentru ziua nunti sa fie bine studiata si sa te asiguri ca este cea pe care ti-o doresti cu adevarat. Cum de multe ori se intampla sa ne placa mai mult ce vedem la altcineva in poze sau chiar si pe viu, si cand facem transferul pe noi sa nu ne mai placa la fel de mult, cel mai bine e sa iti faci o programare la salon cu o saptamana sau doua inainte de nunta si sa faci o „simulare” de coafuri pentru mirese 2010 (hair-stylist-ul va sti cu siguranta care sunt tendintele anului 2010).

Avantajele unei astfel de simulari sunt multiple:

1. vezi daca iti place coafura raspectiva si daca te avantajeaza;

2. vei sti clar ce sa-i ceri hair-stylist-ului in ziua nuntii (TIPS: ar fi indicat sa faci chiar si 2-3 poze din unghiuri diferite pentru a-i reaminti cum arata precis coafura pe care ti-ai ales-o la simulare);

3. ai sansa sa incerci nu numai una, ci poate 2-3 coafuri pentru mirese pentru ca intotdeauna este bine sa ai variante pentru a le compara.

Indiferent ca ai parul de lungime medie sau lunga, exista o gama variata de moduri in care iti poti aranja parul pentru ca tendintele in ceea ce priveste coafurile pentru mirese 2010 sunt generoase si personalizate tocmai pentru a avantaja orice fizionomie. Incepand cu bucle, impletituri si terminand cu cocuri sofisticate, orice mireasa isi poate gasi coafura potrivita.

In incheiere, nu ne ramane decat sa-ti uram „Casa de piatra, copii frumosi si sanatosi si multa armonie in familie!” si te invitam sa te delectezi cu galeria foto de coafuri pentru mirese 2010 pe care ti-am pregatit-o cu drag. A… si inca ceva, nu uita sa-ti calci sotul pe picior in biserica ;-).

Sursa foto: modelbride.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *