Cocuri de vara

Anul acesta avem o vara torida si daca ai parul lung, atunci este o provacare pentru tine cum sa ti-l tii prins pentru a nu ti se face cald si mai rau. In randurile urmatoare iti propunem cateva sugestii de cocuri de vara pe care sa le folosesti pentru a-ti aranja parul RoboKapoli Season 2.

Coc de balerina. Acest tip de coc se incadreaza in modelele inalte de  cocuri de vara. Pentru a-ti face o astfel de pieptanatura, procedezi asa: aplici spary pentru netezire pe parul umed si il usuci cu o perie rotunda mare 안드로이드 앱 무료 다운로드. Apoi il vei pieptana pe spate si il vei strange in coada mai jos de crestet. Prinzi baza cu o mana, iar cu cealalta iei tot parul si il rasucesti in jurul acesteia, intr-un coc frantuzesc, fixandu-l cu ace de par 2ne1 아파 다운로드. Ultimul detaliu este aplicarea unui spray pentru stralucire. Un astfel de coc a fost purtat si de Kim Kardashian.

Coc jos cu breton intr-o parte jboss eap 7. Pentru a-ti aranja acest model de coc de vara, va trebui sa incepi prin a trasa o carare joasa pe o parte, dupa care folosesti o perie pentru a netezi parul din parti Ied it is a fraternity. Urmatoarea miscare este sa tragi spre ceafa parul din partea  stanga si sa-l prinzi cu un ac de par. Apoi, faci o bucla pe frunte cu parul din dreapta si il duci si pe acesta in spate Office kj tool download. Strangi cele doua parti si le rasucesti intr-un coc lejer. Adepta acestui tip de coc de vara este Eva Longoria Parker.

Coc cu suvite libere 윈도우 크랙 다운로드. Un astfel de coc se obtine aplicand spuma, dupa care iti usuci parul si ciufulesti calota pentru a capata volum. Iti faci carare pe mijloc si strangi parul lasand suvitele din partea de jos libere labview 2013. Cu un pieptene, duci parul spre spate si il fixezi cu cateva agrafe. Folosindu-te de palme, impingi parul din spate in sus, dupa care pulverizezi fixativ din belsug subtitles for Alvin and superband. Jessica Simpson este una dintre cantaretele care prefera acest tip de coc de vara.

Dupa cum vezi, este usor sa ai look de vedeta Stardue Valley computer. Poarta si tu sezonul aceasta cocuri de vara pentru a nu te topi si mai rau caldura, dar si pentru a-ti proteja mai mult parul de razele UV.

Sursa foto:  thesunblog.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *