Larisa Petrini: DNAFit lansează în România analiza genetică ce revoluționează nutriția, sportul și wellbeing-ul.

București, 7 decembrie 2016 – reLife Wellness devine distribuitor exclusiv DNAFit și lansează în România, cea mai avansată analiză genetică pentru nutriție, sport și wellbeing. Analiza genetică DNAFit revoluționează modul în care ne alimentăm și antrenăm, prin eficientizarea rezultatelor specifice managementului sănătatii Download Ceiling District 2. Cu ajutorul acestei analize, experții în nutriție și fitness vor putea face recomandări dedicate dietei și strategiei sportive, în funcție de amprenta genetică a fiecărui individ în parte.

La nivel mondial, testele de nutrigenetică reprezintă cel mai nou și valoros instrument folosit de experți în nutriție și stil de viață sănătos 뽀로로 무료동영상 다운로드. Clinicile de renume din Statele Unite și Europa le folosesc din ce în ce mai des în procesul de diagnostic al clienților și pacienților lor. Genetica a fost și este de mare ajutor când vine vorba de prevenția și tratamentul bolilor, cât și managementul eficient al stilului de viață 스마트폰 바이러스 다운로드.

„DNAFit este singura analiză care integrează atât dieta, cât și sportul, oferind informații valoroase (în două direcții): un plan de alimentație și unul de antrenament personalizat. DNAFit propune abordarea problemei în mod individual, pentru că răspunsul unui stil de viață sănătos se află chiar în material nostru genetic”, a declarat Larisa Petrini, Health Coach, CEO si Co-fondator reLife Wellness Get free download of Aftereffect.

DNAFit este o analiză genetică non-invazivă, realizată cu ajutorul unei simple mostre de salivă, care poate fi recoltată în confortul propriului cămin. Analiza testează 45 de variații de gene, aflate în strânsă legătură cu felul în care organismul nostru răspunde la factorii de mediu, alimentație și sport Windows 7 iso download. În urma acesteia, clienții descoperă dieta cea mai potrivită pentru ei, sensibilitatea la carbohidrați și grăsimi saturate, potențiale intoleranțe la gluten și lactoză, abilitatea corpului de a se detoxifia și reface dupa efort, nevoia de anti-oxidanți, vitamine și minerale, sensibilitatea la alcool, sare și cofeină dar și cea mai eficientă modalitate prin care se pot antrena pentru a obține cât mai rapid rezultatele pe care și le-au propus în relație cu managementul greutății.

„Sunt deosebit de onorat de parteneriatul dintre DNAFit și reLife Wellness, în calitate de distribuitor exclusiv pentru piața din România Windows 10 Redstone 5. Am fost impresionați atât de experții reLife, cât și de serviciile pe care compania le oferă clienților și companiilor. Testele de nutrigenetică combinate cu tehnologia de ultimă oră reprezintă inovații demne de luat în seamă de experți în medicina personalizată și sănătate atât la nivel internațional, cât și la nivel local. DNAFit inovează abordarea

antrenamentelor și a dietei prin optimizarea aportului nutrițional necesar constituției genetice personale”, a declarat Avi Lasarow, fondator DNAFit 커널 소스 다운로드.

Analiza poate fi achiziționată la prețul de 350 euro, fie direct de pe site (www.dnafit.ro), fie prin intermediul partenerilor DNAFit România (cluburi sportive și/sau centre de wellness). După achiziționare, clienții primesc direct sau prin curier, kit-ul de recoltare a mostrei ADN care conține elementele necesare pentru recoltare, instrucțiunile de folosire și consimțământul 곰플레이어 다운로드. După finalizarea recoltării, kit-ul este trimis înapoi, urmând ca în 15 zile lucrătoare să fie recepționat raportul de analiză.

Interpretarea rezultatelor se face față în față, împreună cu un Health Coach, nutriționist și/sau antrenor personal, pentru fiecare din cele două rapoarte (fitness și dietă), în cadrul unei ședinte de consiliere. Clienții care doresc să intre apoi într-un proces de health coaching, o pot face, însă acesta este separat de raportul analizei genetice, având o durată de minim 6 luni 박기영 다운로드.

DNAFit Life Sciences Limited

DNAFit este un produs ce aparţine DNAFit Life Sciences Limited. DNAFit Life Sciences Limited este o companie fondată de Avi Lasarow, un importantant antreprenor de origine sud-africană, care a lansat cu success mai multe companii în domeniul sănătății. Prin compania sa, Trimega, Avi a comercializat primul test din lume care poate măsura alcoolemia utilizând un fir de păr. A participat, de asemenea, în calitate de Secretar General, în cazul dezastruosului accident aviatic al Libya Afriqiyah Airlines, cu scopul de a identifica victimele cu ajutorul analizelor ADN Sims Preplay. Avi lucrează, de asemenea, la un testul ce depistează Sindromul Alcoolic Fetal la nou-născuți. Avi este unul dintre antreprenorii internaționali de top, motiv pentru care a fost numit Consul de Onoare al Republicii Africa de Sud pentru regiunea Midlands din Regatul Unit.

reLife Wellness

Fondată în ianuarie 2015, reLife Wellness este prima platformă de Lifestyle Medicine din România care oferă soluții strategice, integrate și personalizate de wellbeing, atât pentru indivizi cât și pentru mediul corporate. reLife are ca principal obiectiv promovarea culturii unui stil de viață echilibrat, folosind cele mai avansate instrumente din punct de vedere tehnologic și experți din domenii precum: medicină, psihologie, sociologie sau neuroștiință. Experții reLife combină într-un mod eficient tehnologia de ultimă oră cu instrumente din domenii precum medicină, genetică, psihologie, sociologie sau neuroștiință, pentru a-și ajuta clienții să obțină rezultate concrete legate de sănătatea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *