Craciunul sarbatorit in familia FitCurves

Clubul FitCurves Dr file Sea. Taberei te invita astazi, 20 decembrie 2011, incepand cu ora 19.00 sa petreci Craciunul in familia FitCurves! Echipa FitCurves a pregatit serie de surprize frumoase pentru toate membrele si pentru cele ce vor calca pragul clubului pentru prima data in aceasta seara download the c browser.

Seara va incepe cu Zumba Carols Choreography special pregatite de catre Methy, instructorul specializat in Zumba de la FitCurves Dr. Taberei, iar apoi un cor profesionist va veni sa le colinde pe participante si sa le spuna Povestea de Craciun care le va aminti cu siguranta de copilarie si de cozonacul copt in Ajun de bunica music on the public phone. Programul va continua intr-un mod interactiv, pe care organizatorii au dorit sa il pastreze secret pentru a nu strica surpriza 🙂

FitCurves Dr One-click download. Taberei nu este doar un club unde mergi, iti faci antrenamentul si pleci. Este un loc de intalnire pentru prietene, un loc unde socializezi,  iti faci prietene noi alaturi de care doresti sa iti petreci cele mai importante momente din viata ta python selenium files. Membrele clubului nostru stiu ca le oferim toata sustinerea de care au nevoie pornind de la sfaturi sportive, nutritionale, de infrumusetare sau chiar personale visio trial. Asa ne-am castigat increderea una alteia si am ajuns prietene!
Petrecerea de Craciun  nu este singura sarbatoare petrecuta in familia FitCurves live broadcasts. Impreuna am sarbatorit Hall0ween-ulSacul lui Mos Nicolae a fost un eveniment in cadrul caruia am adunat si pregatit pachetele pentru 40 de copii de care se ocupa Asociatia  Sf Get free to keynote. Arhidiacon Stefan,  din cadrul bisericii Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, am sarbatorit lansarea Zumba Fitness in cadrul unei petreceri exotice, iar acum a venit timpul sa petrecem impreuna una dintre cele mai importante Sarbatori crestine, Craciunul Samsung Kies. Le asteptam pe membrele clubului nostru si nu numai pentru a ne bucura impreuna de un pahar de vin fiert si prajituri facute in casa”  a declarat Ramona Andreea Chirila, Manager General FitCurves Dr for pill servers. Taberei .     

Echipa FitCurves Dr. Taberei te asteapta  in fiecare zi,  de luni pana vineri intre orele 8.00 – 21.00, iar sambata intre orele 9.00 – 14.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *