Cum a reusit Britney sa revina la silueta de alta data?

Desi in trecut nu a fost ocolita de unele probleme legate de kilogramele in plus, Britney Spears pare ca in ultima vreme sa fi revenit pe un fagas normal 경조사 가계부 다운로드. Afiseaza din nou un trup demn de statutul de star hollywoodian, iar antrenorul ei personal dezvaluie acum cateva secretele ce stau in spatele noii siluete a lui Britney 우분투 14.04 iso 다운로드.

Spre surprinderea tuturor, Britney Spears a fost recent fotografiata afisand o forma fizica de invidiat. Care este secretul ce sta in spatele revenirii ei miraculoase la trupul tonifiat de alta data 묵향 30 txt 다운로드? Ei bine, acesta poarta numele de Tony Martinez si este antrenorul personal al artistei.

Pe langa Britney, Tony mai antreneaza vedete precum Janet Jackson, Pink si The Jonas Brothers Univers font download. Acesta a marturisit recent ca lucreaza cu Brit de 4 ori pe saptamana si ca antrenamentele lor sunt cat se poate de distractive.

“Imi place sa include sporturi precum bascketball sau baseball in antrenamentele mele Kung Fu Panda 3 download. Imi place sa ma distrez si am grija ca cel cu care lucrez sa se simta bine si sa rada pe intreaga perioada a antrenamentului”, a dezvaluit pentru E 상가임대차계약서 다운로드! Magazine.

Tony Martinez a mai declarat si ca a facut cateva schimbari in dieta artistei, ajutand-o astfel sa obtina un trup zvelt. I-a impus sa consume cantitati mici de mancare de 5 ori pe zi, iar felul preferat al lui Spears este salata de pui cu dressing balsamic Download Cool School Chinese.

“Este o atleta extraordinara. Ii place sa fie foarte putrenica si agresiva in timpul antrenamentelor. Am indemnat-o sa nu mai faca totul sa para atat de usor space engine. A fost ca o competitie intre noi”, a adaugat Tony.

Recent, Britney Spears a uimit o lume intreaga atunci cand, pe coperta revistei “Shape”, a afisat o silueta perfecta 슬라이드 쉐어 ppt 다운로드. Ea a dezvaluit atunci ca yoga si Nutrisistemul (un program de pierdere in greutate sustinuta de indicele glicemic care propune mese in cantitati mici) sunt cele ce au ajutat-o sa revina la forma fizica de alta data 위닝일레븐 다운로드.

Pe website-ul sau, Tony Martinez detaliaza unul dintre antrenamentele la care o supune pe Britney.

“Acesta reprezinta un mix intre diferite exercitii incluzand anumite sporturi, banda de alergat si abdomene”, spune antrenorul.

 

 

sursa articol: agentiadepresamondena.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *