Cum să ameliorezi tenul iritat

Unul din cele mai mari coșmaruri cu care se înfruntă femeile Prezi template download? Un ten sensibil, cu probleme, care decide să se revolte fix cu câteva zile înaintea unui eveniment foarte important. Dacă ai tenul perfect și nu poți rezona cu asta, te invidiez 방탄소년단 뮤직비디오 다운로드. Dar dacă ești printre cele care se aleg constant cu un ten iritat, inflamat sau roșu și nu știi ce să mai faci în privința asta, citește în continuare World Cup football download.

O piele iritată poate fi cauzată fie de factori interni, precum alergiile la anumite medicamente sau produse alimentare, fie de factori externi Yuanta Securities hts. Aceștia sunt numeroși, de la expunerea la soare, fum, umezeală, aer poluat, saună, la folosirea anumitor produse cosmetice și de machiaj, spălarea cu apă prea fierbinte sau prea rece, mușcături de insecte și multe altele uptown funk.

Înainte de a trata zona este de preferat să-ți dai seama ce a provocat iritația și să elimini pe cât posibil factorii respectivi. Cum este mai ușor de zis decât de făcut și este nevoie de foarte multă răbdare, cel mai la îndemână lucru ar fi să eviți toți potențialii factori 극한직업 다운로드.

Printre factorii externi principali care ar fi putut declanșa o iritație se numără:

  1. Soarele. Folosește o cremă cu SPF ridicat și care să protejeze de întreaga gamă UV, potrivită tenului tău 교육학개론 다운로드. Dă-te cu ea în fiecare dimineață, indiferent dacă afară plouă, ninge sau dacă nici măcar nu ai de gând să ieși din casă, razele solare fiind în continuare prezente și dăunătoare 임협헬퍼 다운로드. Nu-l folosi timp de mai mult de 12 luni de la deschidere.
  1. Fumul. Evită pe cât posibil să stai în fum, să ieși în restaurante sau cluburi neaerisite 유튜브 url 다운로드. Este de ajuns aerul poluat în care trăim, nu?
  1. Proceduri iritante. Evită pentru o perioadă orice fel de epilat facial sau vizitele la saună 문방구 다운로드.
  1. Ia o pauză de la produsele care pot conține substanțe iritante. Asta include produsele de machiaj, scruburile, exfolianții, săpunurile, dar și produsele de curățat casa sau spălat rufele. Citește lista de ingrediente și evită orice conține acești iritanți: alcool, parfum, mentă, uleiuri sau extract de citrice. Verifică să nu fi depășit termenul de valabilitate.
  1. Aplică tratamente anti-roșeață sau anti-iritante, cum ar fi aspirină, aloe vera sau ceai verde. Pentru ceva mai profesionist, poți încerca pachetele cosmetice de la clinica Hilmi Medical Center, sunt proceduri non-invazive personalizate, care au rolul de a hidrata și regenera pielea.

Fiecare are un tip diferit de piele, reacții diferite, ceea ce se potrivește perfect pentru prietenele tale poate avea efectul complet opus la tine. Ca regulă, evită să experimentezi orice fel de produse sau tratamente noi cu mai puțin de două săptămâni înaintea unui eveniment important, precum o aniversară sau nuntă.

foto credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *