Cum sa folosesti produsele de ingrijire a parului

Cu siguranta, nu intodeauna ai timp sa mergeti la coafor pentru a va aranja parul pentru o ocazie sau chiar zi de zi, cand mergeti la serviciu ori la scoala 해피이벤트 다운로드. De asemenea, ai vrea sa iti cumperi singura produsele de intretinere si coafare a parului dar nu stiti care si la ce-ar fi bun. Amelie iti ofera un mic ghid al produselor pentru ingrijirea parului pentru a te scoate din aceasta incurcatura 루머의루머의루머 시즌2 다운로드.

Samponul si balsamul – totul incepe bineinteles de la spalarea parului cu samponul si balsamul potrivit fiecarui tip de par 너 사용법 다운로드. Samponul are rolul de a degresa si se aplica de preferinta la radacina, iar balsamul hidrateaza, descurca parul si evita electrizarea. De obicei, se recomanda folosirea la fiecare spalare a balsamului, de preferat pe varfuri 당돌한 여자 mp3 다운로드. Acesta face parul matasos si neted.

Ceara de par (sau pomada), fabricata din uleiuri, esente naturale si in componenta cu ceara de albine, hidrateaza, intretine buclele si le confera stralucire 팟플레이어 코덱 다운로드. Trebuie folosita in cantitati mici, altfel imbacseste parul. Se aplica cu buricul degetelor, dar nu la radacina, pentru a nu turti coafura.

Crema
pentru parul fin, subtire si moale, lipsit de viata, are un rol foarte important 샤오미 와이파이 다운로드. Aspectul unui astfel de par nu este foarte atragator si aceasta crema are rolul de a-i reda volumul si a ingrosa firul de par. Pentru cele care isi permit si au ocazia sa-si cumpere crema cu particule minuscule de praf de aur, efectul este de neegalat Polis Story 2. Lumina se reflecta foarte bine in par si vei fi regina serii in care te decizi sa folosesti aceasta crema.

Fixativul – de orice fel ar fi el, pentru stralucire, cu extract de ierburi curative, fixativul previne despicarea firului de par, reda stralucirea acestuia si protejeaza culoarea Download the app movie. Fixativul asigura flexibilitate, pastreaza coafura intacta. Pentru parul scurt este indicata folosirea fixativului pentru coafare normala, naturala. Pentru cel mediu, este recomandat un produs cu fixare medie spre puternica 정진철 다운로드. Pentru parul lung se va folosi tubul pentru fixare foarte puternica. Pentru o stralucire deosebita se poate aplica, peste fixativ, un lac de par.

Shine-gloss – acest produs este foarte indicat pentru o ocazie speciala, caci reflecta lumina si da parului o stralucire foarte puternica 맥 문명 다운로드. Faci minuni in cazul parului deteriorat si ars.

Spuma – cand o cumperi, uita-te pe prospect sa contina betaina, care confera elasticitate si keratina, care patrunde in firul de par si il face mai rezistent. Spuma regeneranta, cu extract de gin-seng, este indicata pentru parul ondulat. Spuma pentru volum se aplica numai la radacina. Ea poate fi reactivata a doua zi de la aplicare, prin pulverizarea cu apa a parului. Acesta se coafeaza apoi cu mana.

Sunt doua tipuri de gel. Gelul spray, cu o pelicula protectoare, este bun pentru fixarea coafurii si pentru crearea de efecte speciale. Gelul lichid creeaza un efect natural, oferind parului volum si stabilitate. Gelul cu efect umed este indicat pentru fixarea coafurii. Pentru parul scurt trebuie folosit un produs care intareste frizura (efectul de tepi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *