Cum sa iti maschezi cicatricile?

Se mai intampla cateodata sa trebuiasca sa traiesti cu cate o cicatrice pe care nu stii cum sa o ascunzi ai bine 윈도우7 글꼴 다운로드. Din pacate, nu poti grabi procesul de vindecare. Odata formata, cicatricele evolueaza inca 6-12 luni, perioada in care trebuie sa le acorzi ingrijire speciala ca sa se vindece cat mai frumos 히든싱어 다운로드.

Ca e in covalescenta sau nu, cicatricea este vizibila si nu-ti ramane decat sa o camuflezi zilnic sub un strat de machiaj. Este insa obligatoriu ca in fiecare seara sa indepartezi machiajul si sa aplici in continuare tratamentul medical pentru ingrijire traffic safety signs.

Cu ajutorul unui burete usor umed, tamponeaza putin fond de ten pe cicatrice. Cu o pensula mare pentru fardat, fixeaza fondul de ten cu o pudra cat mai translucida posibil Download android web server images. Termina machiajul aplicand al doilea strat de fond de ten, pe care il fixezi tot cu pudra.

Ce fond de ten alegi? Pentru ca trebuie sa acoperi o imperfectiune, alege unul compact, care sa aiba o pigmentatie de cel putin 25% aix 5.3. Culoarea lui trebuie sa fie ceva mai deschisa decat culoarea celei mai inchise portiuni din cicatrice si usor mai inchisa decat zonele cele mai deschise 보석의 나라 다운로드.

Aplica o picatura de ulei esential de perisor pe cicatrice si freaca usor ca sa exfoliezi pielea. Daca cicatricea este recenta, densa, iesita in relief sau umflata, repeta operatiunea o data pe zi, timp de o luna Maggum Escape Map. Daca este mai veche, fa-o mai multe luni la rand, tot o data pe zi.

Atentie cu expunerea la soare! Fiind zone de refacere a structurii normale a pielii, cicatricele nu trebuie expuse direct la soare 피땀눈물 다운로드.

Cicatricele rozalii trebuie acoperite cu haine, orice contact cu soarele fiind strict contraindicat
Cicatricele albe pot fi protejate cu crema de protectie solara, cu SPF 50 great showman subtitles. Cele mai recomandate sunt cremele solare cu actiune anti-imbatranire, in compozitia carora exista in cantitate mare substante antioxidante. Este foarte important sa refaci stratul de crema la fiecare doua ore 캡처 도구 다운로드.

Fereste-te de cremele care promit accelerarea cicatrizarii! Eficienta lor nu a fost dovedita stiintific. Nici folosirea plasturilor nu e recomandata, mai ales in timpul balacelii in apa; ele se decoloreaza repede si sunt mult mai putin eficiente decat o crema pentru protectie solara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *