Cum să-ți protejezi picioarele pe timp de vară

Odată cu venirea verii, a sosit și momentul să lăsăm picioarele să respire în voie, în încălțăminte lejeră de vară mysql server. Ca să profităm la maximum de fiecare moment petrecut în aer liber, indiferent că e vorba de nopțile petrecute la terase, de festivaluri muzicale, sporturi de vară, plimbări lungi prin parcuri sau pe plajă, este bine să vă gândiți la sănătatea picioarelor 윈도우 10 msdn 다운로드. Câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți încălțămintea pe care o purtați în timpul verii:

  1. Confortul

Ca să nu aveți probleme, cumpărați doar încălțăminte flexibilă, dar care să susțină bine picioarele one-eighth. Este de preferat să alegeți materiale naturale, precum pielea. La MiniPrix găsiți numeroase modele din piele naturală, la prețuri accesibile Download Daewoo Securities qway. Cele sintetice se deteriorează mai rapid, nu permit picioarelor să respire și pot cauza diverse iritații.

  1. Mărimea

Cumpărați încălțăminte cu jumătate de număr mai mare, astfel încât să aveți destul spațiu de mișcare iar picioarele să nu “atârne” pe margini atunci când pășiți song baekselife. Mergeți la cumpărături seara, pentru a proba atunci când picioarele sunt ușor mai umflate.

  1. Baretele

Aveți grijă la sandalele de tip gladiator sau la cele cu barete care nu pot fi ajustate, deoarece vă pot cauza răni telnet exe 다운로드. Cu cât sunt mai groase baretele și vă susțin mai bine gleznele, cu atât veți avea mai puține probleme la purtarea lor şi mai puține dureri de picioare xcode 10.1 다운로드.

  1. Activitățile

Pentru plimbările foarte lungi sau sporturile ușoare de vară, nici cele mai confortabile sandale nu vă vor ajuta 소닉 히어로즈 다운로드. Este de preferat să le lăsați acasă și să purtați încălțăminte sport. Aceasta vă va susține corespunzător piciorul și va absorbi din șocul activităților respective 무신 조자룡 다운로드.

  1. Protecția solară

Pielea de pe laba piciorului este extrem de subțire și vă puteți alege ușor cu arsuri și un bronz inestetic 호텔델루나 7화 다운로드. Nu neglijați porțiunea asta a corpului și folosiți o cremă cu factor ridicat de protecție solară, indiferent de vreme – razele din gama UV străbat chiar și când afară sunt nori.

 

Credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *