Curs de Pictura pe Obiecte Decorative

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de sambata 21 septembrie, ora 11:00 la Cursul de Pictura pe Obiecte Decorative, un atelier relaxant sustinut de Maria Balan, artist plastic Download Bad Moms.

Acest curs va propune apropierea de artele plastice intr-o maniera vesela si inedita, manuind cu spor culori si pensule pentru a obtine obiecte decorate cu mainile si dupa ideile noastre Svenu Star League map.

Urmarim evolutia artelor decorative cu ajutorul unor imagini de referinta din istoria artei si dobandim cunostinte de baza despre desen si culoare 다리다리 분석기 다운로드.

Vom observa modele reprezentative de arta decorativa, specifice unor canoane stilistice diferite, pentru ca apoi sa ne construim propriul stil decorativ flac music. Ne vom inspira din zone culturale si perioade diverse, de la Art Nouveau la stampele japoneze si chiar la ceramica romaneasca.

Ne apucam de lucru si decoram inspirat obiecte care sa ne infrumuseteze un colt al casei sau care sa devina cadouri hand-made autentice, cu drag personalizate pentru prieteni sau familie Eli movie download.

Atelierul 1: Pictura pe rama de lemn
Atelierul 2: Decoram o cutie de lemn pentru bijuterii (pictura si colaj)
Atelierul 3: Pictam un platou
Atelierul 4: Decoram un obiect surpriza (pictura, colaj si impletituri)

Lector: Maria Balan
Data incepere: 21 Septembrie 2013; Ora curs: 11:00
Numar ateliere: 4
Frecventa: saptamanal, sambata
Cost: 250 ron (materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron (materiale incluse)
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str install factory. Popa Soare, nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *