De la creatorii Apidermin: Crema de fata Apidermaliv

Creatorii Apidermin lanseaza pe piata romaneasca un nou produs: crema pentru fata Apidermaliv cu ingrediente 97% naturale: fara conservanti, coloranti si parafina sausage. Crema Apidermaliv este o crema adresata tenului normal si mixt cu un complex de ingrediente naturale nutritive: laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea 영유아건강검진 문진표 다운로드.

Crema Apidermaliv este debutul unei noi game de produse cosmetice cu 97% ingrediente naturale Tempest before Genesis. Gama Apidermaliv se adreseaza persoanelor cu ten normal si mixt ce isi doresc  sa-si rasfete pielea  cu  ingrediente naturale precum laptisorul de matca,  uleiul de masline si untul de shea.  Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului, ingrijind si hidratand pielea in profunzime 애플 퀵타임 다운로드.

Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare plex 자막 자동 다운로드. Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitamina B,C,D, E, este o substanta naturala cu numeroase principii active fiind un concentrat biologic antirid ce regenereaza celulele pielii Airwolf download. Untul de shea, cunoscut si ca unt de Karite este derivat din grasimea arborelui de Karite, un unt natural cu actiune hranitoare ce combate imperfectiunile pielii, redandu-i elasticitatea Todd 12. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea, actionand precum un scut de hidratare si mentinand pielea supla si elastica.

Crema Apidermaliv nu contine conservanti, coloranti si nici parafine 하나은행 보안프로그램 다운로드. Crema Apidermaliv este o urmare fireasca a activitatii de peste 40 de ani in domeniul cosmeticelor bazate pe ingrediente naturale ale Complexului Apicol „Veceslav Harnaj” entry 다운로드. Crema Apidermaliv este disponibila in magazinul online al Complexului Apicol la adresa http://magazin.complex-apicol.ro la pretul de 9.1 ron, la distribuitorii Complexului Apicol dar si la Targul National al Mierii la Bucuresti, ce se desfasoara in perioada 8-10 aprilie 2011, Platforma Apicola Baneasa 아이나비 맵 데이터 다운로드.

Creatorii Apidermin lanseaza pe piata romaneasca un nou produs: crema pentru fata Apidermaliv cu ingrediente 97% naturale: fara conservanti, coloranti si parafina. Crema Apidermaliv este o crema adresata tenului normal si mixt cu un complex de ingrediente naturale nutritive: laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *