Diana Krall, senzatia jazz, pe 30 iunie la Sala Palatului

Diana Krall a vândut peste șase milioane de albume în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume 캐딜락 게임 다운로드. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiştilor jazz ai ultimului deceniu.

Este unul dintre cei mai bine vânduţi artisti ai timpului ei şi singura cu opt albume ce au debutat pe poziţii fruntaşe în top Billboard Jazz Albume 자귀모 다운로드.

Are în palmares două premii Grammy și opt premii Juno, nouă Discuri de Aur, trei de Platină, şi şapte cotate Multi-Platină. ”Glad Rag Doll”, cel mai recent album al său, s-a lansat la finele lui 2012, în octombrie 헬로 카봇 다운로드. Discul include contine coveruri de excepție ale unor melodii din anii 20’ – 30’, piese de pe viniluri cu 78 de rotatii pe minut.

Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, deţinător al unui Academy Award, şi cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston asupra fetelor Follies Ziegfeld din anii ‘20 Jumanji New World Download.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 450 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sa 100 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă 응급남녀 14회 다운로드. Tichetele se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti) Win10.

Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

sursa articol: amosnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *