Dior Homme Cologne

François Demachy, Parfumierul Casei Dior, reinterpreteaza­ notele clasice  intr-un mod delicat oferindu-i un aer senzual cu nuanțe de mosc 삼국지6pk 다운로드.

Dior Homme Cologne este un parfum pentru sine, sinonim cu o anumit­ art­a de a tr­ai, manifestarea unui lux autentic, departe de a c­adea in ostentativ 1000 of gag concerts.

O rescriere moderna­ pentru o ap­a de Colonie care reuneste cele mai nobile materii prime. Nuanțele proaspete, plutitoare de bergamot­a de Calabria preceda­ o nota­ florala originala­, Floarea de Grapefruit din Italia Farand Tactics. In final, aceast­a aroma­ unic­a este des­varsita­ de acordurile imbietoare de Mosc Alb.

Aceasta­ nou­a compoziție eleganta­, dezinvolta­ si radical­a in simplitatea  sa, reafirma­ cel mai inalt rafinament al b­rbatului Dior Crying Man Download. Jude Law, imaginea  acestui nou parfum masculin marca Dior, este fotografiat de  Peter Lindbergh sub soarele Coastei de Azur. El indra­zneste s­a adopte o atitudine  autentica­, zambete sincere si un aer natural extrem de chic memory server.

Dior Homme Cologne Ingredients

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *