Divorţul actorilor Courteney Cox şi David Arquette a fost finalizat

Divorţul dintre actorii Courteney Cox şi David Arquette a fost finalizat marţi, după ce un judecător american a aprobat despărţirea cuplului din punct de vedere legal, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 14 ani.

Detaliile despre înţelegerea de divorţ la care au ajuns cei doi actori sunt confidenţiale, informează accesshollywood.com.

Courteney Cox şi David Arquette s-au separat legal pe 31 decembrie 2011, cu aproximativ şase luni înainte de a depune actele de divorţ. Cei doi actori şi-au anunţat despărţirea în octombrie 2010.

În acel moment, cele două vedete au declarat că sunt hotărâte să o crească pe fiica lor împreună şi că au rămas cei mai buni prieteni din lume.

Courteney Cox şi David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Scream”, în 1995. După trei ani, ei şi-au anunţat logodna şi s-au căsătorit pe 12 iunie 1999. După aproape cinci ani de la nuntă, pe 13 iunie 2004, s-a născut fiica lor, Coco Riley Arquette, a cărei naşă este Jennifer Aniston, colega de platou a lui Courteney Cox în serialul de televiziune “Prietenii tăi/ Friends”.

În timp ce Courteney Cox a avut succes la Hollywood, graţie celor 10 ani în care serialul “Friends” a înregistrat cote ridicate de audienţă, iar apoi graţie serialului “Cougar Town”, David Arquette nu a reuşit acelaşi lucru, neputând să transforme în capital de imagine succesul comercial al filmelor din seria “Scream” în care a fost distribuit şi nici rolul său din 2001 din drama “The Grey Zone”, care a fost însă apreciat de critici. David Arquette s-a remarcat recent în sitcomul “My Name Is Earl” şi în lungmetrajul de comedie “Conception”.

Courteney Cox şi David Arquette au revenit, în aprilie 2012, împreună pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului “Scream 4”, în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight “Dewey” Riley.

 

sursa articol: mediafax.ro