Elena Gheorghe a aparut pe coperta revistei “Ce se întampla, doctore?”

Protagonista pictorialul de copertă al numărului de august “Ce se întâmplă, doctore?” este Elena Gheorghe, care dezvăluie cititoarelor ce face ca să arate impecabil la un an şi jumătate de la naşterea fiului ei, Nicholas 코난 감청의 권 자막 다운로드.

“Aş vrea să pot spune precum cele mai norocoase: “Am un metabolism perfect”, dar aş minţi. Am nevoie de disciplină, de sport, de alimentaţie sănătoasă, de rigoare ca să nu iau în greutate şi să-mi menţin kilogramele la care mă simt cel mai bine Photoshop 7.0 Korean edition. Dansez mult, fac şi antrenamente la sală, şedinţe de masaj, mănânc sănătos (mă las inspirată de Nicholas, care “papă buuun”) şi îmi celebrez feminitatea cu bucurie şi mândrie xhr. Toate suntem superbe atunci când ne simţim bine, sănătoase şi pline de viaţă, nu?” a declarat cântăreaţa în numărul de august al celei mai citite reviste de sănătate şi fumuseţe din România Masscad.

Slăbirea după naştere este şi subiectul abordat de Oana Cuzino în cel mai recent număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” care apare astăzi pe piaţă iphone mp3.

 

 

 

 

 

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *