Epilarea definitiva pe pielea bronzata – un mit devenit realitate

Tocmai ce te-ai intors din vacanta si nu mai ai rabdare sa-ti agresezi pielea in fiecare zi epilandu-l cu ceara sau zgariindu-l cu lama 포켓몬스터 색칠공부 다운로드? Ani la rand epilarea definitiva pentru pielea bronzata a fost nerecomandata, datorita riscurilor de ardere si hiperpigmentare a pielii.

Tehnologia laser a ajuns insa acum la performanta de a putea fi folosita chiar si pe pielea inchisa la culoare prin adaugarea dispozitivelor de racire a pielii si utilizarea laserelor cu lungime de unda mai lungi 자꾸 생각나 다운로드.

Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser
In timpul unei sedinte de epilare cu laser, pielea absoarbe o parte din energia laser inainte ca aceasta sa ajunga la foliculii de par, iar aceasta cantitate este data de culoarea pielii Rainbow whoo download. Astfel, pielea bronzata va absorbi o energie in exces si exista riscul de a se arde sau decolara. Noile tehnologii laser au reusit insa sa dezvolte sisteme de protectie care permit racirea pielii, la cateva grade, pe toata durata tratamentului, dar si dupa terminarea acestuia, astfel incat intreaga interventie devine nu doar posibila, dar si mai putin dureroasa Sledge 192 downloads.

„Soarele inchide culoarea pielii, dandu-i o mai mare concentratie de melanina, ce absoarbe lumina si o transforma in caldura. Cu cat exista mai multe melanina, cu atat tratamentul trebuie facut cu o intensitate mai joasa MacBook Photoshop Crack Download. De aceea cei care au pielea mai inchisa la culoare trebuie sa fie constienti ca epilarea cu laserul va fi mult mai conservatoare si deci va necesita mai multe sedinte pentru a se ajunge la rezultatele dorite”, explica dr Download amr player. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Dat fiind ca epilarea pielii bronzate este un tratament mult mai delicat si pentru care este nevoie de experienta, iata la ce ar trebui sa fii atenta atunci cand alegi clinica unde vrei sa desfasori procedura:

▪ Are o baza foarte numeroasa de cliente si rezultate bune,
▪ Detine aparate cunoscute pe plan mondial,
▪ Foloseste mai multe tipuri de lasere pentru a putea trata mai multe categorii de pacienti cu diferite tipuri de culoare de piele, culoare si textura de par, sex, localizare a parului, faza a tratamentului,
▪ Are experienta indelungata – atat in ani, cat si in numar de tratamente realizate,
▪ Tratamentele sunt realizate de cadre medicale,
▪ Ti se ofera o consultatie consistenta inainte de inceperea tratamentului, nu ti se fac promisiuni suspecte – minuni in 3 sedinte samd,
▪ …Si nu in ultimul rand: intotdeauna cand esti expert intr-un domeniu exista sanse mult mai mari sa te pricepi cu adevarat la ceea ce faci Download club music!

Si inca ceva: Informeaza-te inainte! Citeste! Pune intrebari! Si fii atenta la ce ti se raspunde!

Despre Coquette Beauty Clinique
Coquette Beauty Clinique si-a asumat inca de la deschiderea primei clinici, in anul 2003, statutul de clinica monospecializata in tratamentul de epilare definitiva si de promotor si educator al acestei proceduri 전세 계약서 다운로드. Cu patru clinici proprii in Bucuresti, Cluj, Brasov si Constanta, Coquette ofera servicii identice in toate cele patru locatii, sub egida protocolului specialistului recunoscut in epilarea definitiva m3u8 mobile download. Desi investeste continuu in echipamente laser de exceptie, Coquette isi pastreaza preturile avantajoase consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata Mappy free download.

Pentru mai multe informatii, accesati www.coquette.ro si www.epilare-definitiva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *