Eşti unică, la fel şi tenul tău!

Te-ai întrebat vreodată ce te face să fii cu adevărat unică former goddess memory? Detalii, gesturi, trăsături de caracter, aspecte de ordin fizic … fiecare dintre aceste elemente contribuie la construirea unicităţii tale.

Şi tenul tău este unic 지니맵 다운로드! Acesta este diferit faţă de restul pielii şi are nevoie de o îngrijire specială, deoarece este cea mai expusă zonă a corpului, predispusă agresiunilor mediului –vânt, praf, poluare, frig, etc eliminator. Pe lângă acestea, factorul cel mai nociv în procesul de îmbătrânire a pielii este soarele.

Poate nu te gândeşti la toate acestea chiar acum, dar ţine minte: folosirea zilnică a unei creme de zi cu factor de protecţie solară (optim FPS 15) va menţine aspectul tânăr al pielii tale timp îndelungat 유닉스 ftp 다운로드.

Pentru a-ţi proteja tenul de toţi aceşti factori externi renunţă la cremele multifuncţionale şi foloseşte produse dedicate îngrijirii tenului şi adaptate tipului tău de ten 군주 가면의 주인 다운로드.

NIVEA îţi propune trei game diferite, în funcţie de tipul tău de ten (normal, gras sau uscat) pentru a-i oferi tenului tău cel mai bun produs de hidratare Flash8 Hangul download. Gama NIVEA Aqua Effect cu tehnologia inovativă Hydra IQ asigură o hidratare intensă şi eficientă a pielii, indiferent de tipul tău de ten.

Iată programul de hidratare în trei paşi propus de NIVEA Aqua Effect, în funcţie de tipul tău de ten:
Gama NIVEA Aqua Effect pentru ten normal

1
Produsele pe bază de apă, cu o textură uşoară, neuleioasă, sunt ideale pentru tenul normal 스타크래프트 알림음 다운로드. Cu ajutorul kit-ului NIVEA Aqua Effect pentru ten normal te vei bucura de beneficiile tehnologiei Hydra IQ, care ajută la hidratarea în profunzime a tenului sql server management studio 18.3 다운로드. Produsele din această gamă conţin şi Vitamina E, ale cărei proprietăţi anti-oxidante ajută la păstrarea barierei naturale a pielii, iar crema de zi are FPS 15 wedding march.
• Preţ: NIVEA Lapte demachiant ten normal – 18.5 lei
• Preţ: NIVEA Loţiune tonică ten normal – 18.5 lei
• Preţ: NIVEA Cremă hidratantă de zi ten normal – 20.5 lei

Gama NIVEA Aqua Effect pentru ten gras
2
Tenul gras are nevoie de produse care să elimine eficient excesul de sebum si să ajute la obţinerea unui aspect mat 캡틴아메리카 퍼스트 어벤져 다운로드. Pielea grasă îşi doreşte kitul NIVEA Aqua Effect pentru ten gras, îmbogăţit cu extract de alge marine, care reglează producţia de sebum şi respectă echilibrul natural de hidratare al tenului.

Gama NIVEA Aqua Effect pentru ten uscat
3
Tenului uscat, predispus la iritaţii i se potriveşte de minune kitul NIVEA Aqua Effect pentru ten uscat. Uleiul de migdale natural, cu efect calmant, din compoziţia gamei, hrăneşte tenul în profunzime, iar sistemul special de protecţie UVA, în combinaţie cu FPS 15, previne îmbătrânirea prematură a tenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *