Expozitia „Evantaie de ieri si de azi” va avea loc la Muzeul de Arta din Timisoara

Muzeul de Artă din Timişoara vernisează, marţi, expoziţia inedită intitulată ‘Evantaie de ieri şi de azi’, din colecţia Aureliei Veronica Filimon 광야에서 다운로드.

Muzeograful Marcela Oprescu, curatorul expoziţiei, a selectat 86 de piese din cele peste 200 cât numără această colecţie unică în ţară, achiziţionate pe parcursul unei vieţi, cu pasiune şi cu măiestrie, de către Aurelia Veronica Filimon, fiica eruditului folclorist Aurel Filimon, fondatorul Muzeului de Arheologie şi Etnografie din Târgu-Mureş Download 82-year-old Kim Ji-young pdf.

De mici sau mari dimensiuni, din dantelă, pergament sau pene, din sidef sau lemn preţios, pictate, sculptate sau încrustate, manufacturate de-a lungul vremii pe bătrânul continent sau în Extremul Orient, evantaiele acestei expoziţii au în comun frumuseţea şi romantismul, spun organizatorii magazine for free. Ele nu sunt doar accesorii vestimentare, ci şi modalităţi de manifestare a eleganţei şi a cochetăriei feminine prin intermediul unui limbaj secret 토이 7집 다운로드.

Expunerea evantaielor este completată cu obiecte decorative din colecţia Muzeului de Artă Timişoara, care întregesc atmosfera fascinantă a acestei expoziţii Shirobako.

Expoziţia va fi deschisă publicului până în data de 10 octombrie, putând fi vizitată zilnic între orele 10-18.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *