Foloseste si tu o masca de aburi pentru un ten sanatos

Nu mai este un secret faptul ca un machiaj este mai usor de facut sau arata mai bine daca il aplicam pe un ten curat si sanatos traffic safety signs. De multe ori nu stim ce contin sau care sunt produsele demachiante, purificatoare, tonice potrivite, motiv pentru care rezultatul este un ten incarcat Download android web server images.

Solutia noastra merge pe principiul bio si handmade, iar recomandarea noastra este masca de aburi cu musetel sau menta. Beneficiul mastii de abur, asemenea mastilor pe care le intalniti la saloanele specializate, este ca deschide porii si permite tenului sa respire, in timp ce musetelul si menta au proprietati terapeutice care ajuta la acest proces aix 5.3. Astfel, va fi mai usor sa inlaturati punctele negre sau firele de par inestetice.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt foarte simplii: puneti la fiert apa intr-un recipient nu foarte adanc, iar dupa max 보석의 나라 다운로드. 8 min. adaugati musetelul sau menta (puteti folosi chiar si pliculete de ceai). Aveti grija sa nu va ardeti in timp ce mutati recipientul si stati deasupra aburului cu capul acoperit de un material pe care il aveti la indemana (prosop, stergar) cca. 10 min.

Gata! Acum aveti un ten pregatit pentru o masca gomaj, servetele uscate pentru inlaturat punctele negre sau penseta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *