Gama PRURICED impotriva mancarimii cauzata de intepaturile de insecte este recunoscuta pentru calitatea sa

De peste 20 de ani Laboratoarele Dermatologice Uriage Franta ofera produse unice, aducand principii curative consacrate  in formule noi Download the computer icon! Gama PRURICED impotriva  pruritului (mancarimii) cauzate de intepaturile de insecte, alergii si arsuri solare, varicela, eczeme de contact, dermatita atopica, valorifica in cel mai eficient mod doua daruri ale naturii recunoscute de secole pentru calitatile lor: calamina (substanta naturala minerala) si apa termala Uriage! 

PRURICED CREMA 100ml este singurul tratament complet si rapid impotriva discomfortului cutanat provocat de intepaturile de insecte, arsurile solare, dermatita atopica, eczema de contact, uscaciune excesiva a pielii la bebelusi, copii, adulti, persoane varstnice, pe fata – corp – zona fesiera Cool Edith Autotune download.

Dubla sa actiune de calmare a pruritului si restructurare cutanata se datoreaza ingredientelor active specifice: Calamina 8%, recunoscuta de secole pentru proprietatile sale anti-pruriginoase si anti-exudative, perfect tolerata de piele, in concentratie optima pentru efecte maxime si uleiului de samburi de zmeura bogat in acizi grasi esentiali (Omega 3 si 6), alaturi de efectele intens anti-inflamatoare si hidratante ale apei termale Uriage 팀 포트리스 다운로드.

Efectul calmant apare imediat. Se aplica ori de cate ori este nevoie. Textura sa este cremoasa, iar formula sa respecta standardele dermatologice Uriage de toleranta ridicata, fara parabeni, fara parfum si non-comedogenica GenoaTic 2. Nu lasa urme albe.

Prêt recomandat : 52RON

 

PRURICED GEL 100ml este tratamentul anti-pruriginos (anti-mancarimi) special conceput pentru pielea iritata si fragilizata in urma alergiilor si arsurilor solare, intepaturilor de insecte, varicela, cu efect intensiv si imediat de calmare si revigorare  gratie continutului optim de calamina (8%) recunoscuta de secole pentru proprietatile sale anti-pruriginoase si anti-exudative, perfect tolerata de piele, a gluconatului de calciu si  a  apei termale Uriage (30%) Sinagong. Datorita texturii de gel non-gras, absorbant este indicat pentru aplicarea pe suprafete intinse ale corpului, zonele cu pliuri sau pilozitati, in cazul copiilor si adultilor qnap. Se aplica ori de cate ori este nevoie. Formula cu toleranta mare, hipoalergenica, non-comedogenica.

Prêt recomandat: 47Ron

 

In luna iulie vino in farmaciile DONA si SENSIBLU pentru a beneficia de 25% reducere de pret  la produsele din gama PRURICED!

 

Suntem alaturi de voi http://www.facebook.com/pages/Uriage-Romania/109844899162530

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *