Garnier Fructis Sensation – o explozie de prospetime!

Lansat in 1996, Garnier Fructis a transformat rutina de ingrijire intr-o experienta senzoriala robolab 다운로드. Datorita energiei din Activul concentrat de fructe, spalarea parului devine un moment de rasfat, o placere pura.

Garnier Fructis crede ca parul este frumos daca este sanatos si puternic 삼국지6pk 다운로드.

Astazi, Garnier lanseaza Fructis Sensation o gama de sampoane care foloseste puterea incredibila a fructelor, un cocktail exploziv care va face ca parul sa straluceasca mai tare ca niciodata 1000 of gag concerts!

Fructis schimba rutina de ingrijire a parului! Nu mai vorbim despre o simpla aplicare a unui sampon… Vorbim despre o adevarata infuzie de energie datorata concentratului activ din fructe Farand Tactics.

Astfel, spalarea parului devine un moment de placere si rasfat, o experienta senzoriala sinonima cu o intensa senzatie de placere si… stralucire a parului plin de viata Crying Man Download.

Fructis Sensation este o gama de sampoane cu cocktail exploziv de fructe care vor da atata stralucire parului cum nu ai mai vazut niciodata!

Concentratul activ din fructe fortifica fibra capilara, iar parul devine de 2 ori mai rezistent si mai puternic memory server.

Fara silicon, fara parabeni, 96% biodegradabil.

Fruity Passion

Se adreseaza parului normal, cu tendinta de uscare 12인의 성난 사람들.

Nu mai este nevoie sa calatoresti in jurul lumii pentru o experienta exotica. Cu aceasta aroma vei putea avea parte de ea in fiecare zi la tine in baie windows 10 homek.

Grapefruit tonic

Aceasta este reteta parului normal, lipsit de stralucire.

O aroma delicioasa care ofera parului tau senzatii absolut delicioase de fructe zemoase, indulcite cu nectar de fragute salbatice malware fence.

Citrus Mint Fresh

Se adreseaza parului normal, cu tendinta de ingrasare.

Inspirat de celebrul cocktail cubanez, aroma iti gadila simturile si face ca parul tau sa se simta irezistibil de proaspat si lejer.

Hm… un fel de mojito racoritor, nu? O senzatie absolut unica.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *