Gerovital H3 Evolution Perfect Look: aspect fabulos instant!

Tenul obosit, lipsit de strălucire și ridurile fine vor dispărea ca prin minune odată cu utilizarea noii game revoluționare de la Farmec 슈츠 시즌4 다운로드. Noua linie de produse Gerovital H3 Evolution Perfect Look are un efect de blurare a ridurilor, oferind în orice moment o transformare spectaculoasă a tenului, prin efectele obținute cu ajutorul unor formule inovatoare Download Cold Chasing.

Produsele din noua gamă sunt special concepute pentru a masca optic ridurile fine, porii dilatați sau micile imperfecțiuni. Tenul își capătă luminozitatea, arătând mai tânăr și mai sănătos, astfel încât femeile să se poată bucura în orice clipă de un aspect fabulos 에벌리 다운로드.

Noua linie Gerovital H3 Evolution Perfect Look cuprinde 3 produse cu eficiență maximă, care asigură tenului o transformare instantă și un aspect plin de strălucire în orice moment:

Laptele demachiant instant are rolul de a îndepărta rapid machiajul waterproof și impuritățile care agresează zilnic tenul 여과와우유애정 다운로드. Vitaminele A și E conținute protejează fibrele de colagen și elastină, iar mineralele Sepitonic M3 stimulează metabolismul celular. Tenul devine radiant, catifelat și plin de vitalitate Absolute Pair1999 download.

Crema blurare riduri se bazează pe o formulă revoluționară, cu efect de „soft focus” pe suprafața pielii. Ingredientele inovatoare din componența cremei au capacitatea de a modifica modul de acțiune al razelor de soare, împrăștiind atât lumina reflecatată la suprafața pielii, cât și cea transmisă de piele sentinel hl 드라이버 다운로드. Astfel, este împiedicată absorbția luminii în riduri, iar rezultatul este unul spectaculos: porii, ridurile fine și imperfecțiunile sunt mascate imediat, tenul căpătând un aspect satinat și neted ghost32.exe 다운로드.

Crema luminozitate și hidratare este o cremă de zi ideală pentru hidratarea tenului, pentru netezirea ridurilor și pentru obținerea unui efect optic de iluminare a feței download dcode. Principalele ingrediente conținute sunt Aquaxylul, complexul Sepilift și vitaminele A și E, acestea având rolul de a oferi pielii hidratarea necesară, protecția fibrelor de colagen și elastină, dar și un efect optic de iluminare și de lift Download the day-to-day.

Perfect Look

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *