Gerovital: Locul 1 la categoria produse de îngrijire românești

Pentru al doilea an consecutiv, Gerovital se află pe primul loc în Topul produselor românești de îngrijire, conform studiului desfășurat de către compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz Ghost Bride 2005 Download. Studiul a măsurat preferințele consumatorilor români și a luat în considerare gradul de încredere și implicarea emoțională față de un brand 헝그리 샤크 에볼루션 버그 판 다운로드.

„Suntem mândri că Gerovital, o marcă a inovației românești și un produs deosebit de apreciat la nivel mondial, rămâne cel mai îndrăgit brand de îngrijire”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec Cluj-Napoca Download the door lock. „Esența profund românească a produselor noastre Gerovital și respectul pe carel purtăm creatoarei acestuia, Prof. Doctor Ana Aslan, sunt tot atâtea motive de investiții constante în păstrarea acestora la cel mai înalt nivel de calitate 이클립스 플러그인 수동 다운로드. Le mulțumim tuturor consumatorilor noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă și îi asigurăm că vom rămâne dedicați acestei mărci și modului în care produsele noastre le răspund așteptărilor”, a mai adăugat acesta 자바 대용량 파일 다운로드.

De asemenea, Gerovital se află pe locul al patrulea în topul general al celor mai puternice 50 de branduri românești, alcătuit de Unlock Market Research google chrome 다운로드. Alături de acesta, în top mai sunt prezente atât brandul Farmec, cât și Doina, unul dintre cele mai longevive și mai îndrăgite produse ale companiei Pulp Fiction download. Acesta din urmă a avut o urcare spectaculoasă de opt poziții în top față de anul trecut, datorită extinderilor de gamă și a menținerii calității și eficienței specifice produselor Doina 맥북용 한글 다운로드.

Studiul Unlock Market Research s-a desfășurat pe un eșantion de 1,200 de consumatori și este reprezentativ urban la nivel de regiune, împărțire pe sex și vârstă a populației de peste 18 ani 알집 8.0 다운로드. Întregul studiu poate fi citit în cea de-a patra ediție a topul Biz 50 cele mai puternice branduri românești, cât și la adresa http://www.revistabiz.ro/50-cele-mai-puternice-branduri-romanesti-in-2013-1365.html win xp sp3 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *