Hameiul, unul dintre ingredientele naturale ale berii, un posibil element cheie în dezvoltarea de produse farmaceutice destinate tratării diabetului sau a bolilor de inimă

Potrivit unui studiu realizat în cadrul Universității din Washington, hameiul, ingredientul natural care conferă berii binecunoscutul gust amărui și care este folosit în prezent aproape exclusiv pentru producerea acestei băuturi extrem de iubite peste tot în lume, ar putea fi preluat și de industria farmaceutică în scopul dezvoltării de medicamente destinate tratării diferitelor afecțiuni, printre care diabetul  zaharat sau bolile de inimă 일어 번역기 다운로드.

Apelând la o metodă inovatoare, cristalografia cu raze X, Cercetătorii Universității din Washington au reușit să identifice cu exactitate modificările structurale pe care le suferă humulonele în timpul fabricării berii, astfel încât să poată înlesni dezvoltarea de preparate farmaceutice bine direcționate spre tratarea unor anumite afecțiuni medicale Warcraft m16. Humulonele sunt acei compusi ai hameiului responsabili de gustul amărui si aroma specifică berii. În acest context, al rezultatelor obținute prin studiul din Washington, există premisele selectării precise a humulonelor cu efecte sanogenetice și a includerii lor în suplimente și medicamente Download Dota Automats.

Studiul în cauză readuce în prim plan efectele benefice pentru sănătate ale hameiului, confirmate de nenumărate cercetări de-a lungul timpului, îndeosebi în cazul unor afecțiuni cum sunt procesele inflamatorii sau chiar obezitatea download the c# mvc file.

“Hameiul este, fără îndoială, o plantă plină de calități dovedite prin numeroase studii. Este suficient de menționat rolul său antioxidant pentru a putea identifica mai bine efectele pe care le poate avea pentru sănătatea organismului 착신아리 벨소리 다운로드. Ca și ingredient al berii, hameiul își îndeplinește rolul său binefăcător,  dar recentul studiu deschide calea pentru exploatarea la maxim a calităților sale, prin folosirea acestuia și în fabricarea de preparate farmaceutice sexual harassment prevention training video in the workplace. Iubitorii berii sunt însă cei care beneficiează demult de efectele acestei plante minunate, iar venirea verii le oferă un motiv în plus să o facă”, afirmă Dr winpcap 다운로드. Corina – Aurelia Zugravu, Preşedintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie.

Membrii Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție atrag atenția că un consum moderat de bere trebuie completat de un stil de viață sănătos și o alimentație corespunzătoare Guy.

 

Centrul de Studii despre Bere Sănătate şi Nutriţie

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie este o entitate cu caracter ştiinţific, rezultat al demersului celor trei membri fondatori: dr movie cart. Corina – Aurelia Zugravu, lector universitar în cadrul UMF “Dr. Carol Davila”, căreia îi revine şi calitatea de Preşedinte în cadrul Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriţie, dr 고스트 시그널 다운로드. Alin Popescu, medic primar în medicină sportivă şi consultant în probleme de nutriţie, deţinând calitatea de Secretar general, şi dr. Mihaela Begea, doctor în ştiinţe inginereşti.

Infiinţat în luna decembrie a anului 2011 şi lansat oficial în data de 7 martie 2012, Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie are drept obiectiv investigarea efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman prin derularea de studii ştiinţifice şi diseminarea informaţiilor în domeniu în rândul comunității medicale şi a publicului larg.

Pentru a contribui activ la promovarea domeniului cercetării de la noi din țară, Centrul va finanţa anual studii de cercetare în domeniu, sub forma de burse acordate studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor sau cadrelor universitare, indiferent de vârstă

Toate detaliile privind structura şi componenţa Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie pot fi găsite la adresa: www.beresanatatenutritie.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *