In aceasta seara incepe Noaptea Alba a Galeriilor

Dupa Noaptea Muzeelor, un alt eveniment cultural ii invita pe romani sa iasa din case: Noaptea Alba a Galeriilor. Artisti contemporani precum Dan Mateescu, Noper, Loreta Isa, Andra Badea, Adrian Alexandru Ilfoveanu sau Claudiu Cobilanschi isi vor expune creatiile artistice in cadrul unei noi editii a Noptii Albe a Galeriilor.

Vizitatorii pot alege din mai multe galerii bucurestene, printre care Centrul Cultural al Ungariei, Palatul Stirbei, Atelierul de Imunologie, in intervalul 19.00-4.00. Pana la ora 1.00 vor putea fi vizitate si o parte din spatiile unde se desfasoara Bucharest Biennale 5: Pavilion – centrul pentru arta si cultura contemporana, Make a Point – spatiu expozitional permanent si Alert Studio – o platforma de cercetare si promovare a productiei artistice contemporane.

Incepand din aceasta seara, publicul poate admira creatiile unor artisti prezenti in premiera la eveniment, vernisaje, expozitii, instalatii audio-video, lansari de proiecte.

Noaptea Alba a Galeriilor / NAG este un eveniment organizat de Asociatia Ephemair. Prima editie a NAG a avut loc in 2007 fiind dupa Noaptea Muzeelor al doilea eveniment cultural desfasurat pe durata unei nopti din Romania. In ultimii 6 ani, Noaptea Alba a Galeriilor s-a dezvoltat ca un proiect recunoscut pentru promovarea artelor contemporane si a tinerilor artisti.

Mai multe detalii despre program si galeriile pe care le puteti vizita gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *