În weekend, târg şi ateliere de creativitate la Muzeul Ţăranului

În perioada 14-16 iunie, între orele 10 şi 18, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român se va aplasa o Piaţă Ţărănească, cu târgoveţi şi artizani, dulciuri şi podoabe, obiecte vechi şi ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici 소닉 히어로즈 다운로드. Intrarea este liberă!

Vor fi prezenti, cu multe si felutrite mestereli: iconari, cioplitori in lemn, tesatoare, ceramisti, tineri artizani hand made, cusatorese, impletitoare,  negustori de antichitati taranesti si nu numai

Se pot targui ca-n targurile taranesti de odinioara: prajituri traditionale, miere ecologica si produse apicole din Maramures, Cozonac  Domnesc si Cozonac Bujor, placinte intinse de Turnu, halvita si ciocolata de casa din Banat, branzeturi, casuri, cascavele, dulceturi, siropuri si zacusti traditionale din Arges si Bran Moeciu, kurtos Kalacs din secuime, turta dulce si covrigi de la Pitesti  si alte bunatati 무신 조자룡 다운로드. La fata locului, pentru pofticiosi, preparatele romanesti la ceaun se servesc cu lipie damboviteana.

Copiii incepand cuvarsta de 4  ani, impreuna cu prieteni, parinti si bunici sunt asteptati sa participe la diverse ateliere de creativitate :

1.       Pictura pe linguri de lemn si papusi  coordonator Sforicica – Daniela Iacob 20 ron
2.       Pictura Icoane pe sticla – coordonator Radu Dinca 40 ron
3.       Costumul  popular – personaje din BasmePopulare:  Parslea cel Voinic si merele de aur si Harap Alb: coordonator Arta Sapientia – Cristina Vasilescu 20 ron
4.       Tehnica Servetelului  si  Quilling: coordonator Deco Craft –  Maria Paun  20 ron
5.       Dezvoltare Personala prin modelaj – TALISMANUL VRAJIT:  coordonator Mioara Trandafir 20 ron
6.       Aceesorii  hand made pentru fetite, mamici si bunici  – Rodica Andreescu 25 ron si  “Clestisorul  Vesel  “ – pictura pe lemn – coordonator Mirela Goldic 15 ron
Atelierele mestesugareti sunt dedicate copiilor  mai mari sau mai mici, incepand cu varsta de 4 ani 호텔델루나 7화 다운로드. In cadrul acestor ateliere, copiii vor invața sa picteze pe sticla, pe lemn, vor coase , croi, inova, modela, povesti, vor interpreta personaje, vor redescoperi lumea povestilor si personajelor, vor realiza jucandu-se cadouri pentru cei dragi sau obiecte de decor vesele, asa cum copilaria este for Korean 2020 educational institutions!

Atelierele se vor desfasura sambata, 15 iunie si duminica 16 iunie , intre orele 10, 00 –  12,00 si 15, 00- 17, 00. Inscrierile se fac la fata locului Free Korean books.

Programul de vizitare este de vineri pana duminica, intre orele 10, 00 si 18,00 si intrarea este libera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *