Isteria filmelor cu vampiri continua: cea mai recenta victima, Johnny Depp

Sugatorii de sange reprezinta una dintre sursele inepuizabile de inspiratie pentru scriitori sau regizori, avizi de publicitate si dornici de consacrare peste noapte Download android web server images. Asa se face ca tot mai multi pseudo-artisti, aflati in criza de inspiratie recurg la cel mai facil siretlic pentru a cuceri mintile naive ale publicului: povestile cu vampiri aix 5.3. Mai mult, indivizi din viata reala (ce-i drept, dubiosi) ajung sa se convinga pe ei insisi ca setea zilnica de sange proaspat i-a transformat in vampiri 보석의 나라 다운로드. “Ne-morţii” (the undead), asa cum sunt numiti in romanul lui Bram Stoker au devenit o adevarata obsesie pentru industria filmului.

Neaparat romantata, povestea trebuie sa includa un personaj fictiv – vampirul rece, albicios, carismatic, sclipicios si o muritoare anodina, tinta sigura pentru coltii ascutiti ai vampirului Maggum Escape Map. Cum de a ajuns o curiozitate etnologica sa hraneasca fanatismul industriei cinematografice…ramane inca un mister.

“Nosferatu” este prima aparitie ecranizata ce are ca sursa de inspiratie vampirii 피땀눈물 다운로드. De atunci, artistii au incercat sa reediteze mitul vampirului, fiecare contribuind cu propria viziune/fantezie asupra “vampirului perfect”. Vampirul a suferit de-a lungul timpului mai multe schimbari de imagine: de la Nosferatu cel bolnavicios, incapabil sa asigure macar perpetuarea propriei specii, pana la carismaticul Dracula, interpretat de Bela Lugosi, cel care este responasbil pentru stereotipul vampirului aristocrat great showman subtitles.

Apoi fascinatia pentru vampiri a continuat cu ecranizarea “Interviu cu un vampir”, dupa cartile Annei Rice, ce-i vampiriza pe Brad Pitt si Tom Cruise, in rolurile principale 캡처 도구 다운로드. In timp ce peste invechitul Dracula se asternuse deja praful, modelele upgradate de vampiri aduceau in prim plan subiecte tabu ale anilor 90: amorul gay, eliberarea sexuala ccs v5. Prototipul vampirului seducator este perpetuat pana in zilele noastre, iar recent a aparut si categoria vampirilor “vegetarieni”. Intre timp, filmele de profil prospera: „Saga Amurg,” serialele „The vampire diaries”, „True Blood”, mai nou, „Fright night” si „Dark Shadows”, cu Collin Farrell, respectiv, Johnny Depp, vampirii de serviciu 리눅스 파일 로컬 다운로드.

Iar pentru cei plictisiti de subiectele cu fetiscane amorezate de colti ascutiti, vestile nu sunt tocmai bune 스승의 은혜 다운로드. Un alt mit, tocmai bun de “muls” in scopuri comerciale, cel al varcolagilor, vine puternic din spate si se pare ca deja i-a cucerit pe amatorii de paranormal. Red riding hood, The wolfman, serialul Teen wolf sunt doar cateva dintre aparitiile recente care fac furori in randul tinerilor, in special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *