Ivamat de la Ivatherm

Unul dintre produsele pe care le folosesc in mod regulat este crema Ivamat de la Ivatherm. Este o crema destinata tenului mixt spre gras, cu un efect matifiant, regland excesul de sebum si in acelasi timp asigurand o hidratare optima. Dupa aplicare asigura un efect antistralucire de lunga durata si o hidratare optima. Pentru mine este crema ideala pe timpul verii pentru ca asigura o piele neteda, fina si confortabila.

De ce este atat de eficienta? Succesul ei se datoreaza faptului ca are un efect hidratant intens prin doua mecanisme: ameliorarea circulatiei apei din profunzime spre suprafata gratie tehnologiei Aquaporine si imbunatatirea capacitatii de fixare a apei in epiderm prin favorizarea reinnoirii acidului hialuronic. Unul dintre componentele ei principale, Aquaphyline este un inovant reglator al procesului de hidratare naturala al epidermului. Reda sulpletea si elasticitatea pielii prin stimularea sintezei epidermice de acid hialuronic. Aquaphyline stimuleaza sinteza canalelor de apa (aquaporine) facilitand astfel procesul de hidratare epidermica ce are ca rezultat o performanta preventie a aparitiei ridurilor.

Ivamat mai contine 5-Alpha avocuta obtinut din fructul de avocado, inhiba 5-alfa-reductaza (enzima care catalizeaza metabolizarea testosteronului in dihidrotestosteron, stimuland glandele sebacee), avand ca rezultat scaderea productiei de sebum si implicit matifierea zonelor lucioase ale fetei. Alfabisabolol este un extract natural, nonalergic cu puternic efect antiinflamator si antibacterian. Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva.

Pretul: 67 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *