Janet Jackson, noua imagine a UNICEF

Cântăreaţa americană Janet Jackson a devenit noua imagine a UNICEF şi va promova o campanie iniţiată de această organizaţie pentru a combate foametea din Africa.

Artista americană a înregistrat deja un material video pentru UNICEF, în care îşi îndeamnă fanii să facă donaţii pentru a combate malnutriţia copiilor din Sahel, o regiune din vestul şi centrul Africii, informează contactmusic.com.

Janet Jackson afirmă că această campanie împotriva foametei este foarte importantă pentru ea, întrucât artista americană a dus de-a lungul anilor o veritabilă luptă cu problemele cauzate de fluctuaţiile greutăţii sale corporale.

„Cred într-o lume în care niciun copil nu va mai muri de malnutriţie şi din alte cauze care pot fi prevenite. Din acest motiv militez şi sprijin acele soluţii salvatoare de vieţi care sunt disponibile şi promit tuturor copiilor că mă voi asigura că oamenii din lumea întreagă îi ascultă şi vor participa la această schimbare care trebuie să se producă. UNICEF este cel mai bun partener posibil pentru această schimbare”, a declarat Janet Jackson.

„Ştiu ce înseamnă să te înfometezi intenţionat. Înţeleg ce înseamnă să mănânci obsesiv. Lupta mea cu problemele cauzate de fluctuaţia greutăţii corporale şi degradarea respectului de sine sunt chestiuni atât de personale şi, cu toate acestea, presa le-a făcut să devină cât se poate de publice. Mă simt datoare să aduc hrană şi iubire acelor copii care nu au parte de ele”, a adăugat artista americană.

Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982.

 

 

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *